Předání pohárů nejlepším týmům, kanonýrům a rozlosování nového soutěžního ročníku, to byly hlavní body aktivu Okresního fotbalového svazu Tachov.

Do kulturního domu v Lomu u Tachova se sjeli zástupci z oddílů okresu aby si ti nejlepší převzali poháry z rukou předsedy svazu Václava Přibyla a člena výkonného výboru Jiřího Holáka. Seznam všech oceněných je na jiném místě této strany. Poté sekretář svazu Miloslav Kohút provedl rozlosování všech soutěží. Předseda V. Přibyl informoval o nových „pravidlech" placení příspěvků směrem k FAČR a upozornil na řádnou registraci.

V diskusi zazněla z úst předsedy klubu S. Bor Josefa Blahuty připomínka k delegacím rozhodčích. „Byli jsme jediný oddíl, který měl na zápasy A mužstva delegovány tři rozhodčí. Byl bych rád, kdyby komise v budoucnu zvážila nutnost delegace tří rozhodčích na jednotlivá utkání," pravil Blahuta. V dalším příspěvku poděkoval „šéf" mládeže Tomáš Koubek oddílům za vstřícnost při zajištění nominovaných hráčů do výběrů okresu a poděkoval jim za dobrou reprezentaci. „Poděkování patří také všem trenérům, kteří výběry vedli. Start v těchto týmech je pro kluky zajímavý i z hlediska jejich budoucí fotbalové kariéry. Na  turnajích jsou k vidění skauti a kluci se mohou dostat do hledáčku pro ně zajímavých klubů," nastínil možnosti dalšího růstu hráčů Koubek. 

Jakou strukturu budou mít jednotlivé soutěže? Ve II. a III. třídě bude po 14 týmech, IV. třída se bude hrát ve třech skupinách po šesti, seniorská soutěž má osm účastníků. 
Nováčky přeboru jsou sestupivší J. Bezdružice spolu s M. Záchlumí a D. Studánka. Ve „trojce" se nově představí B. Stříbro B, Č. Halže, FK Brod a Hr. Částkov B. Ve II. a III. třídě bude po 14 týmech, IV. třída se bude hrát ve třech skupinách po šesti, seniorská soutěž má osm účastníků. 
V kategorii starších žáků se utká 11 družstev, v přípravce a mladších žácích startuje devět týmů a v mladší přípravce se utká šest družstev.

Nová sezóna bude zahájena 19. srpna prvním kolem ve II. a III. třídě. Okresní přebor seniorů má na programu první kolo 27. srpna a o týden později (2. září) zahájí kromě Okresního přeboru mladších přípravek zbývající soutěže. Nejmladší účastníci soutěží začínají až 9. září.  Podzimní část soutěží končí 11. listopadu 13. kolem II. a III. třídy.