Po domácí výhře si FK Tachov upevnil čtvrtou příčku divizní soutěže a jeho dalším soupeřem bude už v sobotu dopoledne klub z okraje Prahy FK FC Zličín.

Soupeřem Tachovanů v desátém kole je třináctý celek průběžné tabulky, který v minulém kole zvítězil na Petříně 2:1 a má zatím osm bodů. Celek z Tachovska ale nemá nejmenší zájem, aby jeho soupeř své bodové konto navýšil. V Praze bude trenéru Tachova Zdeňku Bečkovi chybět kapitán mužstva Jan Viterna.

„Honza si v domácím utkání proti J. Hradci poranil rameno a jeho zranění je vážnější," litoval absence kapitána tachovský lodivod, který neměl v týdnu k dispozici stejně všechny hráče. Bohužel, ani našemu kádru se nevyhnula viróza a někteří kluci proto nemohli trénovat. Doufám ale, že se dají dohromady tak, aby byli k dispozici," dodal k zdravotnímu stavu kádru kouč.

Mužstvo Zličína viděl na ZČE Plzeň v minulém kole, kde pražský tým vyhrál 2:1. „Mám je „přečtené", ale myslím si, že doma budou hrát trochu jinak než na Petříně. My se musíme soustředit hlavně na vlastní výkon a vše se bude odvíjet od toho jak budeme úspěšní v koncovce. Věřím, že v ní nezklameme, všichni hráči podají zodpovědný výkon a my budeme bodovat," je optimistou Bečka.

Utkání se hraje v sobotu od 10.30 hodin a řídí ho Kram