Ostře sledované západočeské derby divizní soutěže skupiny A mezi Tachovem a Doubravkou skončilo jednoznačným vítězstvím domácího celku 5:0. Zejména v prvním poločasu to byla hra na jednu branku hlavně proto, že hosté už v sedmé minutě prohrávali 0:2. K vysoké výhře přispěl hattrickem František Dvořák.

Běžela čtvrtá minuta, na rohový kop Hudce si vyskočil Dvořák a nechytatelnou hlavičkou pod břevno poslal domácí do vedení. Sám si tak „zadělal" na pozdější hattrick. Při druhé brance si zpracoval dlouhý míč. „Viděl jsem Jardu Kovaříka, který se ještě dostal přes obránce a vrátil mě to před branku. Já už jsem prakticky střílel do prázdné branky," popsal svou druhou branku úspěšný střelec.

Při třetí trefě měl, podle jeho slov, i kousek toho štěstí. Před jejich brankou vznikl nějaký zmatek, míč se odrazil ke mě a já ho doklepl do branky. Ani jsem neviděl, jestli je míč za čarou. Rozhodčí ale pískl gól, takže bylo," viděl třetí branku Dvořák, který si evidenci vstřelených gólů nevede a tak ani nemohl říct, kolikátý to byl v kariéře jeho hattrick. „Moc jich nebylo, možná pět, ale přesně opravdu nevím." S góly a s hlavně s hladkou výhrou byl spokojený.

„Trenér nás na soupeře dobře připravil. Byl to zápas celého mužstva. Podali jsme určitě nejpodařenější výkon, co jsem v Tachově. Po Hořovicku, kde jsme nehráli dobře, to potěšilo. Mě osobně se hrálo velmi dobře a určitě jsme nečekali tak jednostranný průběh," řekl ke hře tachovský odchovanec, který si mohl vychutnat potlesk v 55. minutě, kdy byl střídán. „Mě se hrálo v pohodě. A co se mého střídání týče, tak už v poločasu trenér naznačil, že dá šanci dalším klukům," poznamenal Dvořák, kterého v útoku nahradil Bezděk.

Obrana, dirigovaná Martinem Knakalem odehrála zápas vzadu s nulou. „Byl to náš cíl, neinkasovat a až na jednu chybu jsme soupeře do ničeho nepustili. Trenér nás upozorňoval na to, abychom se od začátku koncentrovali na hru a na trávníku to bylo vidět. Nechtěli jsme připustit žádné „fopa" a v první půli jsme předvedli výborný fotbal. Po přestávce už to bylo z naší strany opatrnější, ale utkání jsme nadále kontrolovali," řekl k zápasu zkušený Knakal.