Konstantinovy Lázně sehrály další zápas 1. B třídy v Domažlicích s místní rezervou Jiskry. Náš zástupce na domácí tým nestačil a prohrál 5:1. Hosté měli vstup do utkání velmi zdařilý, když se už v deváté minutě prosadil Marek Pohlot a Lázně šly do vedení – 0:1. Tentýž hráč šel vzápětí sám na branku, ale chybělo mu přesné zakončení. S favorizovanou rezervou držely Konstantinky krok prvních dvacet minut, ale s přibývajícím časem se začali stále více prosazovat domácí. Ve 25. minutě se jim podařilo Kotlanem vyrovnat z pokutového kopu po zbytečném nedovoleném zákroku hostující obrany a ve 28. a 36. minutě dokonali obrat v utkání Krakeš a Mašek – 3:1.

Ve druhém poločasu už Jiskra kontrolovala hru a přidala v 61. Radou a v 70. minutě Váchalem další dvě branky. Od této chvíle se utkání dohrávalo z povinnosti. Domácí si vytvořili ještě další příležitosti, ovšem žádnou neproměnili. Lázně v závěru dvakrát netrefili bránu, a tak zápas skončil zaslouženou výhrou domácího celku.

„My jsme dobře odehráli první dvacetiminutovku, kdy jsme soupeře do vážnější příležitosti nepustili a sami šli do vedení. Bohužel, vlastními chybami jsme domácí posadili na koně. Zbytečná penalta a další dvě individuální chyby znamenaly vedení Domažlic. Byla to škoda, góly byly hodně laciné. Na straně domácích byla větší kvalita a my neměli na to, abychom s výsledkem něco udělali,“ zhodnotil zápas hrající asistent trenéra Pavel Rašín.

S. Konst. Lázně – J. Domažlice B 5:1. Poločas: 3:1. Branky: Kotlan, Krakeš, Mašek, Rada, Váchal – Pohlot. Rozhodčí: Komanec. ŽK: 2:4. Diváci: 80.

K. LÁZNĚ: Štefl – Vaněk, Michal Pohlot, Píha, Rašín, Hoffmann, Hampapa, Zabloudil, Marek Pohlot, Holák, Kašpar. Střídali Komínek a K. Bubeníček.