Oba soupeře před utkáním dělí dva body ve prospěch TJ Rozvadov. V šestém kole krajského přeboru hostí fotbalisté od západních hranic mužstvo SSC Bolevec, které v minulém kole porazilo Horní Břízu. Nováček z Rozvadova remizoval na Rapidu. Vzájemné měření sil slibuje zajímavou podívanou.

Situace v kádru domácích se hodně zlepšila a podle posledních zpráv se vyprázdnila marodka. „Je to tak. Uzdravil se už brankář David Benda, Hutta i Janoušek, takže všichni jsou připraveni nastoupit. Marod je ale Venca Mráček, ten určitě nenastoupí," informoval o stavu kádru Deník trenér Rozvadova Martin Bronec, který po vyloučení na Rapidu vyvázl jen s důtkou a může pomoct svým spoluhráčům na hřišti. A kudy vede cesta k úspěchu.

„Každopádně se musíme vyvarovat zbytečných řečí a různých protestů, které nás odvádějí od hry. Musíme se, včetně mě, soustředit jen na svůj výkon a disciplinovaným výkonem vše podřídit kolektivu," sypal i sobě popel na hlavu hrající trenér, jenž spolu s dalšími hráči nedokázali udržet nervy na úzdě a tým dostává zbytečné žluté karty. „Na tréninku jsme si vše řekli a já věřím, že si to všichni vezmou k srdci. Rádi bychom se už prezentovali pohledným, kombinačním fotbalem a prosadili se v koncovce. Na druhé straně musíme lépe bránit standardní situace soupeře," naznačil cestu ke třem bodům kouč.

„Hrajeme doma a to nám velí stoprocentně bodovat. Já věřím, že nám i navrátilci do sestavy pomohou ke třem bodům," je optimistou Bronec.

Utkání se hraje v sobotu od 17.00 hodin a řídí ho Hájek.