Podzimní části se zúčastnilo opět výrazně přes tři sta hráčů, jejich počet se v průběhu třinácti podzimních kol ustálil na čísle 345. Šest desítek přesáhl také počet týmů, těch bojovalo o body dvaašedesát.

Tip ligu vyhrála Jana Boušová ze Stříbra, za kterou ovšem hlavní cenu, lcd televizor, převzal její manžel, s tím, že výherkyně je tento týden na Moravě.
Celkové vítězství z jara se sice nepodařilo obhájit Miroslavu Veletovi z Tachova, přesto se mu i na podzim zadařilo a odnesl si cenu za třetí místo. Druhý skončil Petr Bolek z Halže.

V restauraci Rodinného pivovaru Chodovar v Chodové Plané, který je dlouholetým partnerem soutěže, pak převzalo ocenění dalších sedm tipérů.
Malý soudek piva patří také dvěma podzimním výhercům binga, a to Miroslavu Marešovi z Lomu u Tachova a Michalu Folejtarovi z Boru (ten se kvůli školním povinnostem omluvil, poukaz na soudek si může vyzvednout v redakci Tachovského deníku).

Deset nejlepších tipérů převzalo také voňavou cenu, a to štangli kvalitního salámu, od dalšího partnera soutěže, Řeznictví U Tolara Tachov.
Pro padesátilitorvý sud Chodovaru si přijel do Chodové Plané také nejlepší z kolektivů, a to tým Veletových. V soutěži startoval pod názvem Lolek Team a přímo na místě si poukaz převzali tři jeho zástupci. Nejmladší, sedmiletý Tomáš Veleta prozradil, že s tipováním mu trochu pomáhá taťka.

Na závěr předávacího ceremoniálu byl tradičně vylosován výherce piva na celý rok. Ze soutěžních kupónů ze všech třinácti kol byl nakonec vylosován tiket, který ve dvanáctém kole podala hráčka číslo TC0263, Lucie Uhlířová z Tachova (mimochodem, na jaře skončila na celkovém devátém místě, teď na podzim se jí tolik nedařilo a obsadila 142. až 155. místo).
Vyhrává tak 160 litrů piva a poukaz si může vyzvednout v redakci Tachovského deníku.

Po skončení oficiální části vyhodnocení Tip ligy následovalo tradiční pohoštění věnované výhercům soutěže Rodinným pivovarem Chodovar.