Do utkání osmnáctého kola divize FK Tachov – FK Slavoj Český Krumlov jdou domácí fotbalisté jako vedoucí mužstvo soutěže. Se soupeřem z jihu Čech je ale čeká velmi náročné utkání.

„V této soutěži není lehkých soupeřů. Český Krumlov považuji za jeden z nejlepších celků divize," má respekt k mužstvu z jižních Čech trenér Tachovanů Zdeněk Michálek, který je rád, že už se bude hrát na přírodní trávě. „V tom bude sice mít náš soupeř trochu výhodu, ten obě svá utkání sehrál na přírodní trávě. My se na ni dostali ve středu a v pátek. Přeci jen je to rozdíl, ale jsme za ni rádi, přechod musíme zvládnout," pravil tachovský lodivod, kterému přidělaly vrásky na čele zranění Habarta a v pořádku není ani Stružka.

„Nedá se nic dělat, s Habartem nemůžeme počítat delší dobu. Pro nás i pro něj je to škoda, byl ve formě. Nahradí jej, stejně jako v Sušici, pravděpodobně Ruda. Fit není Stružka, kdo případně za něj mám v hlavě, ale na konečné rozhodnutí si nechávám ještě nějaký čas. Nechci moc zasahovat do rozestavění mužstva," poznamenal ke změnám v sestavě kouč.
Český Krumlov prohrál na jaře v Klatovech 0:1 a stejným rozdílem porazil doma Malše Roudné. „Bude to pravděpodobně o dobývání obrany, ale my máme kvalitu abychom to zvládli," dodal Michálek.

Utkání se hraje v sobotu od 15.00 hodin na „drnčáku" a řídí ho rozhodčí Nehasil.