S čerstvým skalpem lídra z Benešova (2:0) jede k dalšímu utkání divizní soutěže skupiny A FK Tachov na jih Čech, kde bude soupeřem Českého Krumlova.

Trenér Tachovanů Zdeněk Slowik by měl mít k dispozici stejný kádr jako proti Benešovu, takže už s Kovaříkem a Stružkou. „Bohužel, druhý jmenovaný v úterý odešel z tréninku. Natáhl si tříslo a to je zranění, u kterého nevíte. V týdnu netrénoval, uvidíme jak na tom bude na pátečním tréninku (pozn. red.: článek vznikal v pátek dopoledne). Jinak bychom měli být kompletní," upřesnil stav kádru trenér FK Tachov Zdeněk Slowik, který využil možnosti a byl se podívat na utkání ZČE – Č. Krumlov.

„Jihočeši ten zápas podle mého podcenili. Své kvality ukázali jen v úvodu a pak nic. Nevěřím, že by takový špatný výkon mohli doma zopakovat. Nějaké poznatky jsem si ze zápasu odnesl, ale jak říkám, oni budou hrát doma úplně jinak, o tom jsem přesvědčený," řekl na adresu sobotního soupeře tachovský kouč. Oba soupeře od sebe dělí pouhé dva body ve prospěch Tachova. „My musíme jít do každého zápasu s pokorou a soustředit se na svůj výkon. Také venku chceme hrát aktivně a v Českém Krumlově tomu nebude jinak. Byl bych rád, kdybychom výkonem navázali na domácí zápas s Benešovem a samozřejmě chceme bodovat.

Utkání Sj. Český Krumlov – FK Tachov se hraje v sobotu od 14.30 hodin a řídí ho Valenta.