Tento víkend nám začínají okresní soutěže 2. a 3. třídy. I když byla letní přestávka krátká tak se jistě těší fotbalová veřejnost i samotní aktéři zápasů. Tedy hráči, vedoucí, trenéři a rozhodčí. Vám všem bych do nového ročníku chtěl popřát mnoho dobrých výsledků a hodně dobře odřízených utkání.

Vím že vše nebude ideální, protože prostě nejde zajistit, aby jsme my všichni odvedli při zápase sto či více procentní výkon a to mám na mysli všechny aktéry utkání. Jde ale abychom se navzájem tolerovali a respektovali. K tomuto bych vás rád před výkopem okresních soutěží vyzval. Jistě, někdo skončí v tabulce první a někdo poslední, ale my všichni tento krásný sport zvaný fotbal hrajeme, rozhodujeme a staráme se o jeho zdárný průběh, protože ho máme rádi. Vím, že emoce k fotbalu patří, ale řešme je s odstupem několika minut a zjistíme, že už ta penalta nebyla tak jasná, faul už nebyl tak zákeřný a mnoho dalších věcí.

Přeji vám všem aby letošní ročník nám dělal radost a ne starost, aby nebylo zraněných, v pondělí mohli všichni do zaměstnaní a k tomu bychom měli a musíme přispět každý svým dílem.