Od pátku do neděle se v Tachově konal seminář pro trenéry, který pořádal Okresní fotbalový svaz v Tachově. Můžete říct o jakou akci přesně šlo a jak ji hodnotíte?

Jednalo se o doškolení trenérů licence C a to se konalo v pátek. Musí se doškolovat každé tři roky. Velmi mě potěšila účast padesáti trenérů. Úroveň pátečního školení byla na vysoké úrovni. Mohu posoudit z reakce účastníků tak své, protože jsem byl také jeho účastníkem.

V sobotu a v neděli se jednalo o školení nových trenérů. Svaz ho pořádá po doškolení trenérů, když je zájem alespoň dvanácti účastníků. Jedná se o akci, která zabere celý víkend. Zúčastnilo se osmnáct nových trenérů což je dobré. Byl jsem v sobotu přítomen na praktické výuce a úroveň byla výborná. V neděli jsem se zúčastnil teoretických zkoušek v podobě písemných testů. Za Výkonný výbor OFS Tachov měl garanci Radek Šedivý. Školit mohou jen trenéři, kteří mají minimálně licenci A. Poděkování tak patří Zd. Kropáčovi, který byl vedoucí tohoto školení i přednášejícím J. Ptákovi a Zd. Slowikovi. Přednášky měli pečlivě připraveny a účastníky kursu zaujali. Jsem spokojený s úrovní a s účastí.