Mužstvo Slavoje Chodová Planá bojovalo v 1. A třídě o naději, ale v utkání se Stodem promarnilo několik šancí a nakonec o jeho prohře rozhodla povedená střela Tlustého. V bitvě Slavojů ten domácí prohrál 0:1.

Osud Chodové Plané se zdá být zpečetěn. Po roce v 1. A třídě tuto soutěž s největší pravděpodobností opouští. Už to vypadá, že nepomůže ani zázrak. Svěřenci trenéra Suka sehráli kvalitní utkání, ovšem vyhořeli v koncovce. Posily z Mariánek, Jakubík a Cinkanič spolu s domácím kanonýrem Chvalem měli v nohách dopolední zápas divize, ve kterém Viktorie remizovala s Klatovy 2:2 a chyběly jim tak síly. Přesto sehráli domácí kvalitní utkání.

„Ještě co působím u mužstva jsem neřekl, že jsme byli v některém utkání jasně lepší. Tentokrát si to dovolím říct. Soupeře jsme nepustili do vážné příležitosti, sami jich hodně zahodili. Bohužel, rozhodla jediná chyba, vlastně to ani nelze takhle nazvat. Hosté měli výhodu trestného kopu a trefili šibenici. Nic jiného neměli, ale my se nedokázali prosadit v koncovce a prohráli. Je to škoda, kluci si za předvedený výkon zasloužili lepší výsledek," řekl k utkání trenér domácího celku Saša Suk.

Sj. Chodová Planá – Sj. Stod 0:1
Poločas: 0:0. Branka: Tlustý. Rozhodčí: Pohančeník. ŽK: 1:0. Diváci: 85.

Ch. Planá: Petrželka – Kutička, Abramčuk, Jakubík, Plecitý, Ryška (80. Benedikt), Soukup, Ovčačík, Rolko (46. Hanko), Chval, Cinkanič (40. Radil).