Poslední zápas sezony v 1. A třídě si přimdští fotbalisté představovali určitě jinak. V podhradí utrpěli od Slavoje Žihle debakl 1:9, když už ve čtrnácté minutě prohrávali 0:2 a pokračovali bez vyloučeného P. Brouzdy.

Hned úvodní minuty naznačili, kdo bude tahat za kratší konec. Ve druhé minutě musel, stejně jako ještě v průběhu poločasu několikrát, prokázat své kvality gólman Landrgott. Nejdříve vychytal Bláhu a chvíli potom Horu, který se už ale v desáté minutě nemýlil –  0:1. Netrvalo ani čtyři minuty a hosté vedli 0:2. Po této brance došlo k protestům, domácí borci se domnívali, že byla branka dosažena po předchozím ofsajdu. Arbitři přes velké emoce domácích trvali na svém a vše vyvrcholilo vyloučením P. Brouzdy. Domácí v dalších minutách proti kvalititavně lepšímu soupeři a ještě v deseti nedokázali čelit atakům Slavoje a ještě do přestávky lovil Landrgott míč třikrát ze své sítě. Přesto si Tatran vypracoval šance, ale Jan Hečko a Demali selhali.

Ve druhém poločasu nastoupil do domácí branky Hlaváček, ale také on tahal čtyřikrát míč ze své sítě. Zkorigovat mohli nepříznivé skóre Demali, Teplárek a Krýsl. Ten se sice jednou trefil, ale do vlastní sítě. Čestný úspěch zaznamenal nakonec Teplárek.

T. Přimda – Sj. Žihle 1:9
Poločas: 0:5. Branky: Teplárek – Hora 2, Otcovský 2, Sklenička 2, Kunt, Majer, Čadek. Rozhodčí: Pohančeník. ŽK: 4:1. ČK: 1:0 (15. P. Brouzda). Diváci: 50.
Tatran: Landrgott (46. Hlaváček) – Sopko, Opava, Jan Hečko, Teplárek Karásek, Krýsl, P. Brouzda, Jar. Hečko, Demali, Coufal (65. Růžička).