Tachovský fotbalový tým odehraje svůj zápas v sobotu v podvečer v Chotíkově a má šanci získat páté vítězství v řadě. Další dvě mužstva, Stříbro a Rozvadov, hrají v neděli. Stříbro jede do Vejprnic a Rozvadov do Holýšova. Rozvadovu se zatím vůbec nedaří, má jediný bod z úvodního kola a zápas s posledním Holýšovem je tak šancí, jak se odpoutat ode dna tabulky.
Program I.B třídy nabídne v sobotu dva zápasy tachovských zástupců. Bor doma hostí Kozolupy od 15 hodin, o dvě hodiny později začne zajímavé derby mezi sousedy – FK Planá přivítá na svém stadionu mužstvo ze sousední obce, Slavoj Chodová Planá.

Oba sobotní soupeři vstoupili do nového ročníku soutěže se střídavými úspěchy, Chodová Planá ve dvou domácích zápasech jednou vyhrála a jedno prohrála, Planá v prvním kole doma podlehla Dlouhému Újezdu a ze Stráže si přivezla dva body za vítězství v penaltovém rozstřelu.

Souboj nováčků této soutěže pak bude k vidění v neděli v Klenčí pod Čerchovem, kam zajíždí Sokol Stráž. Sparta Dlouhý Újezd pak hraje v neděli ve Staňkově.

Atraktivní zápas je možné očekávat v okresním přeboru druhé třídy. V sobotu 9. září od 15 hodin se na hřišti v Lomu u Tachova proti sobě postaví dva doposud suveréni této soutěže. Domácí Sokol Lom hostí TJ Chodský Újezd. Oba týmy si počínají zatím skvěle, obranné řady jejich soupeřů musejí být z produktivity obou týmů na infarkt. Chodský Újezd nasázel ve třech utkáních 27 gólů (což je průměr devět vstřelených branek na zápas!), Lom dal sice jen 14 gólů, ale i to je úctyhodná cifra. Obě mužstva zatím neztratila ani jeden bod, a tak v Lomu v sobotu uvidíme přímý souboj o vedoucí pozici v tabulce.
Zajímavé bude sledovat, jak si budou počínat nováčkové přeboru, kterým se doposud daří. Trpísty hrají v sobotu v Konstantinových Lázních a Tisová hraje v neděli po obědě na svém „azylovém“ hřišti ve Starém Sedlišti s Přimdou.