Nováček krajské soutěže 1. B třídy, Slavoj Chodová Planá" si v soutěži vede nad očekávání a spolu s Chodským Újezdem okupuje čelo tabulky. Své kvality potvrdil Slavoj i v Heřmanově Huti, kde zvítězil 4:3.
Utkání se ale pro našeho zástupce nevyvíjelo vůbec dobře. V 11. minutě se prosadil domácí kanonýr Cajthamr a bylo to jen vyústění tlaku Heřmanky, která byla první čtvrthodinu lepším týmem. Slavoj postupně vyrovnal hru a v 19. minutě se mu podařilo zásluhou Chvala skórovat – 1:1. V dalších minutách bylo před oběma brankami rušno, ke změně skóre ale nedošlo.

Také do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když  Slavoj neudržel heřmanského kanonýra Cajthamra a ten   dvakrát krátce po sobě skóroval – 3:1. Naštěstí pro hosty přišel brzo kontaktní gól, který v 57. minutě vstřelil Ovčačík – 3:2. Stejný hráč se postaral v 72. minutě o vyrovnání a hosté tak smazali dvoubrankové manko – 3:3. Rozjetý Slavoj si v 81. minutě po přihrávce Hanka a zakončení Radila zajistil tři body.

„V nervozním utkání jsme se prosadili až ve druhé půli. Hráčům patří dík za otočení skóre," řekl vedoucí Slavoje Milan Brůžek.

SH Heřmanova Huť – Sj. Chodová Planá 3:4
Poločas: 1:1. Branky: Cejthamr 3 – Chval 2, Hradil, Ovčačik. Rozhodčí: Reiprich. ŽK: 2:2 . Diváci: 120.

Slavoj: Petrželka – Abramčuk, Hanko, Plecitý, Ambrož (54. Zápotočný), Kysela, Chval, Ryška (46. Radil), Kunc, Ovčačík, Soukup. Trenéři Zeman a Martínek.