Fotbalisté Sparty Dl. Újezd po dvou prohrách za sebou konečně zabrali a na vlastním trávníku rozstříleli Slavoj Žihle 6:2.

Skóre mohl otevřít už v první minutě hostující Najmon, ale jeho „pecka" složila k zemi Bučana. Hosté byli lepší, ale  šance  nedali. Na druhé straně nedosáhl na pěkný centr Bukva. Nepřesný byl Katona. Podobně zakončovali domácí Stoklasa a Bučan. V 16. minutě se blýskl zákrokem po střele Hoťka domácí Mrázek. Po zmatku na brankové čáře zachraňoval Bučan. O dvě minuty později šli do vedení sparťané. Střelu Stoklasy vyrazil Bronec jen před V. Zemana, který střílel do otevřené branky – 1:0. Za dalších pět minut hosté zahráli rukou a pokutový kop proměnil Mrázek 2:0. V. Zeman místo příhry na lépe postaveného Houdy střílel a bylo po další šanci domácích. Mrázek se ukázal podruhé a svou robinzonádou zneškodnil pokus Brože. Střelcem zápasu mohl být  Bukva, ale jeho rána skončila v náručí Bronce. V závěru opět vynikl zákrok Mrázka a Sparta odcházela do šaten s dvoubrankovým náskokem.

Druhá půle začali lépe hosté, kdy ve 49. minutě snížil Hora. Po minutě šikovně k tyči vystřelil Roháč a jeho ne příliš prudká rána skončila v síti – 3:1. Slavoj využil dalšího zaváhání domácích Otcovským, který tak  vykřesal naději – 3:2. Dokonce měl na kopačce vyrovnání, jeho střela skončila vedle. Domácí V. Zeman předvedl chladkokrevnou koncovku, kdy lobem překonal Bronce a potěšil své fandy – 4:2. Hosté přesto působili sympatickým dojmem, ale dát další branku bylo na jejich síly. Naopak se probudil Bukva. Dvěma góly  dal výsledku konečnou podobu, protože při průniku Bydžovského zůstala píšťalka arbitra němá a   Bukva další šancí s případným zkompletováním hattricku pohrdl.

„Fotbal spíše pro diváky, než pro trenéra. Naše hra měla spoustu okének. Naše i soupeřovo nemohoucnost měla za výsledek, že zápas nakonec skončil takto příznivý pro nás. Vyplnili se předzápasové prognózy, že Žihle hraje velice dobře dopředu, ale  v obranné činnosti je na tom stejně jako my. Hráčům ale přesto patří poděkování," hodnotil utkání  domácí trenér Pavel Smolák.

Sp. Dlouhý Újezd – Sj. Žihle 6:2
Poločas: 2:0. Branky: 18. a 67. V. Zeman, 23. Mrázek (PK), 50. Roháč, 75. a 83. Bukva – 49. Hora, 55. Otcovský. Rozhodčí: Pressl. ŽK: 1:0. Diváci: 60.
Sparta: Mrázek – Gabčo, Bučan, Bydžovský (86. Pernglan), Tůša, Houda, P. Zeman (61. Švábek), V. Zeman, Roháč, Stoklasa, Bukva.