Zatímco se jim podzimní vstup do soutěže příliš nepovedl a skončili na posledním místě, jarní část byla o poznání lepší.

O tom, že kluci měli natrénováno, svědčí posun z posledního místa na místo šesté s celkem 36 body.

Vysoký bodový skok mezi jednotlivými částmi sezóny je dán především snahou trenérů klukům vštípit fotbalové dovednosti, zlepšit jejich kondici a v neposlední řadě je naučit zodpovědnému přístupu k tréninkům.
Nyní čeká kluky odpočinek a od srpna začnou opět trénovat, v polovině srpna se sejdou na týdenním soustředění v Konstantinových Lázních.

V příští sezoně budou hrát opět krajskou soutěž starších žáků, rádi by v týmu přivítali tři až čtyři nové hráče pro posílení kádru.

Dík za nakonec úspěšnou sezonu patří všem, kteří se klukům po celou sezónu věnovali: vedoucí L. Vykoupilové a trenérům J. Patočkovi, J. Bártovi, L. Maškovi, R. Ichnatolyovi a P. Rašínovi.
A samozřejmě týmu, který markantní zlepšení na jaře vybojoval – v barvách Baníku nastoupili F. Marek, J. Bláha, P. Rašín, J. Bárta, P. Kasl, Jan Benedikt, J. Flachs, Jiří Benedikt, M. Škopek, J. Kaprhál, L. Hanzlík, D. Vykoupil, T. Lacina.