Fotbalisté TJ Rozvadov brali tři body. V desátém kole se na domácím trávníku utkali s FC Dynamem Horšovský Týn a zvítězili 3:1. O osudu utkání rozhodly dva slepené góly během dvou minut. Nováček od západních hranic měl, vyjma první pětiminutovky a „oddychového času" mezi 70. a 80. minutou, herní převahu a jen nepřesnost v koncovce ušetřila hosty od výraznější prohry. Rozvadovští se museli obejít bez Viterny, kterému vedení klubu „zapomnělo" uhradit kauci za vyloučení v Černicích.

Dynamo začalo nebojácně a v prvních minutách míč několikrát nebezpečně „létal" v šestnáctce domácích. Jak ubíhaly minuty, tak se stále výrazněji začal prosazovat Rozvadov. Ve 14. minutě se uvolnil Bečvář a hledal Čížka, který v koncovce neuspěl. Nápor domácích pokračoval a ve 20. minutě po teči obránce trefil agilní Jedlička břevno. V dalších minutách se dvakrát odehrál souboj Malého a gólmana hostů Nováka. Ten byl úspěšný i po hlavičce Čížka, na kterého obrana Dynama zapomněla. V rozpětí 31. a 34. minuty potrápil obranu hostů ještě třikrát, ovšem stav byl stále 0:0. Skóre se měnilo až ve 39. minutě, kdy se prosadil Hutta – 1:0. O minutu později přišla další pohledná akce Rozvadova, kterou přesnou hlavičkou zakončil Pavel Hobza – 2:0. První vážnější střelu na branku domácích vyslal v 39. minutě Falout, brankáře Bendu střela nepřekvapila. Těsně před přestávkou se mohl mezi střelce zapsat Čížek, míč ale skončil nad břevnem.

Domácí nechtěli ponechat nic náhodě a na svého soupeře vlétli hned po přestávce. Ve 47. minutě připravil Čížek palebnou pozici Jedličkovi, z jeho střelou si gólman poradil. Dvě minuty na to se dostal do šance sám Čížek, vychytal jej Novák. Kanonádu zakončil nepřesnou střelou Slowik. V 55. minutě přišel velký závar v pokutovém území Dynama, míč se odrážel od hráčů aby nakonec skončil mimo hřiště. Po hodině hry už ale bylo všechno jinak, Hutta svým důrazem dotlačil míč do sítě – 3:0. Dvě minuty na to rozvlnil síť i Čížek, radost mu zkazil zvednutý praporek asistenta rozhodčího (ofsajd?!).

Domácí měli jasně navrch a v 70. minutě byl sám před gólmanem Čížek, místo umístěné střely volil „bombu" a trefil ruku gólmana. Nedáš, dostaneš, tolik otřepané se i tentokrát potvrdilo. V 75. minutě se domácím „nepovedl" ofsajd systém a Falout pohodlně sám proti Bendovi skóroval – 3:1. O tři minuty později už to mohlo být 3:2, Benda však výborným zákrokem odmítl zdramatizování utkání. Závěr zápasu už ale zase patřil Rozvadovu, skóre se po příležitosti Čížka, hlavičce Földešiho či střele Malého do konečného hvizdu rozhodčího neměnilo.

„Spokojený jsem se ziskem tří bodů, to je ale vše. Dynamo v současné formě jsme měli porazit výraznějším rozdílem. Herně to z naší strany nebylo ono, zbytečně jsme se po vedení přizpůsobili hře soupeře, ale i tak měli dost příležitostí k navýšení skóre. Na druhé straně opět došlo k „lepení" sestavy. Už z tak úzkého kádru vypadl ještě Janoušek, jenž má poraněný kotník a Viterna. Z tohoto pohledu můžu být rád, že jsme utkání zvládli a hráčům poděkovat," viděl zápas hrající trenér Rozvadova Martin Bronec.

Rozvadov: Benda - Horáček, Bronec, Slowik, Hobza, Malý, Hutta, Foldeši, Jedlička, Bečvář, Čížek.