O víkendu byla zahájena další část Nohejbalového poháru Tachovska. Ve třináctém kole se odehrála jen dvě utkání, ostatní byla odložena. Obě stříbrská družstva remizovala shodně 3:3 v Lesné, respektive ve Studánce.

První tým Baníku Stříbro  dojel do Lesné pouze se čtyřmi hráči bez Petra Tolara i Pavla Oktábce a ztratil tak v soutěži důležité body. Remízu zajistil Lesné Petr Rohlík, který získal tři body a prohrál pouze jednu dvojku. V trojkách mu sestra Zuzana nahrávala excelentně a tak Stříbrští na jeho tvrdé smeče nenalezli odpovídající zbraň. Obě trojice prohráli po vyrovnaných soubojích 1:2. Utkání po zásluze skončilo remízou 3:3.
Vývoj utkání: 0:2, 1:2, 2:2, 2:3, 3:3.
Lesná: Rohlík, Solčanská, Vavřička, Voron.
Stříbro: M. Klauber, J. Klauber, Hurtl, Dedek.

Ve Studánce se hrál další  zápas mezi kandidáty na titul mezi domácím Dynamem a B. Stříbro B. Rezerva Baníku už vedla po čtyřech zápasech 3:1 a v poslední dvojce měla už vítězství takřka v kapse. V koncovce ale baníkovci nečekaně selhali a když Dynamo vyhrálo i poslední trojku, vybojoval Baník alespoň bod za remízu 3:3.

Výsledky: TJ Lesná – Baník Stříbro 3:3 (6:8), Dynamo Studánka – Baník Stříbro B 3:3,  SKP Tachov – TJ Lesná Junior, Slavoj Chodová Planá – M+M Studánka, Draci Svojšín – SKP Planá (vš. odloženo).  

Miroslav Klauber