Kromě domácího Zetoru Tisová, který turnaj pořádal, hrál v sobotu v Tisové Sokol Holostřevy, Sokol Damnov a z Domažlicka přijel Sokol Mutěnín. „V propozicích byl původně ohlášen Inter Hošťka, ale ten už měl dohodnutý start na turnaji v Dlouhém Újezdu, tak jej nahradili fotbalisté z Holostřev,“ vysvětlil za pořádající klub Vladimír Šperl.

Turnaj se hrál systémem každý s každým, přičemž jedno utkání trvalo dvakrát 25 minut. V případě rovnosti bodů rozhodoval vzájemný zápas, skóre, případně série pěti pokutových kopů.

Mezi favority řadili domácí fotbalisté Sokol Damnov. „Ale ani Mutěnín bych nepodceňoval, většinou se vždycky pral o první místo,“ vyjádřil se Josef Němec, jeden z tisovských hráčů.

Fotbalisté z Domažlicka přijeli nejen s hráči základní sestavy, ale také s bývalými oporami. „Já už aktivně nehraju, ale občas si s chutí zahraju právě takové turnaje. Jinak se spíše věnuji přípravě mládeže,“ řekl nám fotbalista Sokola Mutěnín Pavel Kovařík.

Tip domácích fotbalistů, že favoritem bude Damnov, nakonec vyšel. Damnovští v rozhodujícím utkání s domácím Zetorem remizovali 2:2, ovšem byli úspěšnější na penalty a turnaj vyhráli.

Výsledky pouťového turnaje Zetoru Tisová:
Holostřevy – Damnov 0:3
Mutěnín – Tisová 0:1
Damnov – Mutěnín 1:0
Tisová – Holostřevy 3:0
Holostřevy – Mutěnín 3:5
Tisová – Damnov 2:2, 2:3 na penalty.

Pořadí:
1. Sokol Damnov
2. Zetor Tisová
3. Sokol Mutěnín
4. Sokol Holostřevy