Domácí tým si poradil a po brankách lídra střelců ČFL Melechovského (v tomto ročníku dal 17 branek) a Pokorného zvítězil 2:0.
„Vítězství mohlo být vyšší, ale to by parádní trestňák Hrušky ve 30. minutě nesměl skončit na břevně. Ve druhém poločase jsme si vypracovali další gólové příležitosti, ale bohužel jsme je neproměnili. Současně jsem rád, že jsme zápas na těžkém terénu absolvovali bez zranění," svěřil se po zápase zkušený domácí kouč Václav Hradecký.

Jeho protějšek, trenér FK, Pavel Vaigl moc důvodů ke spokojenosti neměl: „Předpokládali jsme, že ten, kdo dá dnes první gól, dotáhne zápas do vítězného konce. Chtěli jsme tady nějaký ten bod uhrát, ale pokud si za celých devadesát minut nevypracujeme byť jednu gólovku, těžko můžeme pomýšlet na úspěch."

A co k zápasu dodal sám autor právě úvodní trefy Aleš Melechovský: „Věděli jsme, že na tomhle terénu to bude pro oba mančafty těžký a soustředili jsme se na to, abychom neinkasovali a využili některý z brejků k vstřelení branky, což se nakonec povedlo a bereme všechny body!"

Účinkování FK Tachov v podzimní části třetí nejvyšší soutěže se podrobněji budeme věnovat v některém z následujících dnů.

Mojmír Strachota