Jedná se o krajního beka či záložníka Tomáše Habarta (30 let), v poslední sezoně stopera Marka Rudu (25), zkušeného Milana Brauna (32) a posledním do party je další záložník Martin Šácha (25).

„Mariánky se mi ozvaly po konci v Tachově jako první a prakticky během deseti minut jsme se domluvili. Pár kluků jsem tam znal, říkali, že parta je tam dobrá,“ uvedl k přestupu Marek Ruda. „Dalším faktorem bylo, že je to z Tachova kousek. A významnou roli hrálo i to, že se pro přestup do Mariánek rozhodli i někteří moji spoluhráči z Tachova, doplnil defenzivní fotbalista.

Společně se hlásili novému trenérovi mariánskolázeňských Otakaru Dolejšovi na startu letní přípravy a v sobotu už si také poprvé v novém dresu zahráli. To Viktoria Mariánské Lázně prohrála 1:3 na hřišti divizního nováčka Hvězdy Cheb. O jedinou branku fotbalistů z lázeňského města se postaral právě Martin Šácha, který z celého tachovského kvarteta zná prostředí fotbalového klubu v Mariánských Lázních nejlépe, jelikož zde působil v sezoně 2016/2017.

Další přátelské utkání, kde se tachovští odchovanci mohou ukázat je na programu v sobotu 20. 7. od 11 hod. v Blšanech proti TJ Baník Souš, který je účastníkem divize B.

Ilustrační foto.
Country a nohejbal pořádají hasiči v Labuti