Mužstvo T. Přimda jako nováček 1. A třídy skončilo na pátém místě, těsně před branami baráže o postup. Rozhodlo se o tom v posledním kole, ve kterém přimdský Tatran hostil FK Žákava a gólem Malého zvítězil 1:0.

Hosté byli ještě v „naději" vyhnout se baráži o sestup, ale k tomu potřebovali v podhradí bodovat. Tatran při své výhře a ztrátě Lubů v Dlouhém Újezdu by se dostal na barážové místo o postup. Na hřišti ale nebylo hlavně ze strany domácího celku znát důležitost utkání. Žákava vstoupila do utkání aktivněji a už ve čtvrté minutě Smazal trefil z úhlu tyč. Tatran se snažil kontrovat, ale akce končily nepřesnou přihrávkou. Hrálo se za velkého vedra, a tak hlavně Přimdští „šetřili" každým krokem. V deváté minutě se dostali hosté do další příležitosti, ovšem Silovský na gólmana Hlaváčka nevyzrál. V dalších minutách se začali více prosazovat domácí a po čtvrthodině hry byli lepším týmem. Dvakrát po sobě dal vědět Zámeček, nejdříve se „zastřeloval" a jeho druhý pokus gólman kryl. Ve 21. minutě se v dobré pozici ocitl Coufal, jeho hlavička mířila nad břevno. Hosté v této fázi zápasu branku Tatranu vážněji neohrozili, na druhé straně ve 30. minutě netrefil Malý mezi tyče a zcela osamocenému Sopkovi chyběly na „pětce" zasáhnout centrovaný míč Jana Hečka jen milimetry. V závěru poločasu o sobě dali opět vědět hosté a ve 34. minutě byl  sám před gólmanem Smazal, jeho slabé zakončení domácí Hlaváček kryl. O čtyři minuty později zahrával trestný kop žákavský Drohobeckyj a míč mířící do šibenice Hlaváček bravůrním zákrokem vytěsnil na roh. Před odchodem do kabin hasil nebezpečí před Smazalem obránce Sopko. 

Druhá půle začala stejně jak první skončila. Aktivnější byli hosté, kdy v 46. minutě střílel těsně nad branku Huňáček a tři minuty na to stejným směrem mířila i jeho hlavička. V 63. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Jar. Hečko a Žákava vycítila šanci. Na hřišti to bylo sice znát, ale  Tatran pozorně bránil. Výjimkou byla 74. minuty, kdy se v „tutovce" zcela sám ocitl Drohobeckyj, ale netrefil odkrytou branku. Mnohokrát otřepané „nedáš, dostaneš" platilo i tentokrát a domácí o minutu později udeřili. Na „lajně"  se uvolnil Zámeček a jeho načechraný míč od brankové čáry našel neomylně hlavu O. Malého. Jeho střela rozvlnila síť – 1:0. Hosty vedoucí branka „přibrzdila" v rozletu a Tatran kontroloval hru. Žákava se od inkasování branky nedokázala vzchopit a domácí i v deseti zaměstnávali brankáře hostů. V 77. minutě se sice k zakončení dostal žákavský Huňáček, střela ale nenašla cestu mezi tyče. Na druhé straně „vyprášil" rukavice Langa nejdříve Opava a po té Kupilík. Poslední vážnější příležitost měli hosté v 81. minutě Silovským, ale to bylo z jejich strany vše. Přimdští si vedení v závěru utkání pohlídali a bodovali.

Tatran: Hlaváček – Sopko, Opava, Jan Hečko (52. Krýsl), Teplárek, Zámeček, Karásek, Jar. Hečko, Malý (87. P. Brouzda), Kupilík, Coufal.