Také druhý domácí utkání v 1. A třídě fotbalisté T. Přimda „projeli". Po prohře se Zručí zklamali hrou a výkonem i s rezervou Rokycan. Po poločase 0:1 nakonec inkasovali čtyři góly.

Za úmorného vedra nastoupili svěřenci Jana Sopka v netradičných dresech než je jejich zelenobílá barva Tatranu a to jim štěstí opět nepřineslo. Utkání před necelou stovkou diváků ale začali velice dobře. Běžela 26. vteřina a výborný balón dostal ve vápně Zámeček. Místo zpracování volil prudkou střelu, ale ta šla do nebes. Ve čtvrté  minutě utekla nová posila Tatranu Chmiel, ale na jeho centr  nikdo ze spoluhráčů nezareagoval. O další tři minuty později se ukázali hosté. Dobře netrefil z otočky Scheinherr.  Chvíli poté Tobrmann vyzkoušel Hlaváčka, ale ten jeho úmysl vyrazil na roh.  Po něm domácím zatrnulo. Naštěstí pro ně rozhodčí odpískal faul hostujícího útočníka. Pak opět pohrozili rokycanští a na druhé straně se dostal do ofsajdové pasti Krýsl. V 17. minutě domácí vyrobili minelu ve středu hřiště, míč si vzal Černý a bez problémů otevřel skóre – 0:1. Krátce po vedoucí brance hostů podklouzl Petr Brouzda, ale Kroc jeho zaváhání nevyužil. Tatran hrál slabě, akce byly křečovité, bez nápadu a myšlenky. Hosté měli hromadu volného prostoru a bylo otázkou času, kdy opět zaskočí domácí borce. Zvýšit náskok mohli Černý a po něm Kroc, ale byli nepřesní stejně jako na druhé straně Opava. V závěru poločasu mířil těsně vedle tyče Zámeček.

Úvod druhé půle patřil hostům. Skákající střelou překvapil Hlaváčka agilní Tobrman a bylo to najednou – 0:2. Trestný kop Brouzdy skončil pouze ve zdi hostující obrany. Na rozdíl tří branek upravil po chybě obrany a Hlaváčka pohodlně a Scheinherr. Další posila Přimdy David Kovárník spálil stoprocentní šanci  v 68. minutě.  Hosté naopak trestali hned z protiútoku a na konečných 0:4 se podruhé v zápase trefil Černý. To už bylo moc i pro skalní fandy Tatranu a ti šli raději domů. Slabou náplastí byla solidní střela Zámečka do náruče Wohlmutha. V posledních vteřinách zatřásl domácím břevnem po nůžkách Michal Černý. Tatran opět nebodoval a v přítím kole zajíždí na „okresní" derby na hřiště nedalekého Rozvadova.
„Jsem podruhé za sebou s výkonem týmu nespokojen. Hráči svým výkonem velice, velice zklamali a nepotěšili i své diváky. Měli by si uvědomit, že tak špatně reprezentující sebe i svůj  Tatran. Chci věřit, že v Rozvadově svůj výpadek odčiní a konečně ukáží svoji sílu a kvalitu Tatranu," nezkrýval hluboké rozčarování nad výkonem mužstva  čestný prezident Tatranu Přimda Ján Sopko.

T. Přimda  –  FC Rokycany B 0:4
Poločas: 0:1. Branky: 17. a  70. Černý, 48. Tobrman, 61. Scheiherr. Rozhodčí: Rubáš. Hráno bez karet. Diváci: 80.
Tatran: Hlaváček – Sopko (54. Coufal), Opava, J. Hečko, Zámeček, Krýsl (46. Malý), Brouzda, Růžička (75. Karásek), Chmiel,  Sl. Mucha, Kovárník. Trenér J. Sopko.

Stanislav Sýkora