Především na předních příčkách tabulky se ale jedná o velmi vyrovnanou záležitost. Co se vedoucích celků v podobě Záchlumí a Dlouhého Újezdu B týče, dělí je od sebe rozdíl jediného bodu. Vedoucí Záchlumí se tento víkend utká s devátým Zadním Chodovem, béčko Dlouhého Újezdu čeká zápas se šestými Konstantinovými Lázněmi.

Lídry třetí třídy i nadále pronásledují dva možní kandidáti na minimálně třetí místo, Třemešné a Halže. Oba tyto týmy mají stejný počet bodů, se skórem je na tom lépe Třemešné. To se o víkendu představí na trávníku Damnova, Halže se doma utká s Planou B. I tyto týmy stále mohou zabojovat o první příčku ve třetí okresní třídě, pokud některý z vedoucích týmů zaváhá.

Zmiňované týmy ale rozhodně třetí místo jisté nemají. Hned v závěsu o dva body se totiž nachází Studánka B.
Vzhledem k tomu, že zimní přestávka se o své slovo přihlásí již po dvou kolech, bude rozhodně zajímavé sledovat nadcházející výsledky. Téměř každý zápas může zcela zamíchat horními příčkami tabulky.

Ilustrační foto.
Silný mandát rozhodl

Víkendová utkání III. třídy

sobota 14:00: Damnov – Třemešné, Staré Sedliště – Hošťka,

neděle 14:00: Tisová – Studánka B, Trpísty – Lesná, Zadní Chodov – Záchlumí, Halže – Planá B, Konstantinovy Lázně – Dlouhý Újezd B