Druhé kolo okresního přeboru druhé třídy ve fotbalu nedopadlo pro domácí týmy podle jejich představ. Výhody využila jen mužstva Stráže, Damnova a Starého Sedliště. Překvapením je prohra Kostelce a také se nečekalo selhání Studánky. Přimdští se už dvakrát přesvědčili, že po sestupu z krajské soutěže to nebudou mít lehké ani v okrese a to oba nevydařené zápasy hráli doma v podhradí.

Z Damnova a ze Stráže si soupeři z Erpužic respektive Kšic odvezli shodně nadílku pěti branek. V Damnově na sebe hattrickem upozornil domácí Šály. Nejrychlejší branku kola dal strážský Ondřich a to už ve třetí minutě utkání se S. Kšice.

Domácí premiéra před největší návštěvou kola vyšla nováčku přeboru ze Starého Sedliště. Porazil „tápající" Konstantinky 3:1.
Další nováček z Lomu zaskočil Kostelec a u výhry hostů byl opět jejich kanonýr Stec, který otevřel ve 31. minutě skóre utkání.

V kole padlo 30 branek, nejvíce ve Stráži a v Damnově (6) a nejméně v Kostelci (2). Do ochozů přišlo jen 314 diváků. Nejvíce se jich sešlo ve Starém Sedlišti (60) a malý zájem byl o utkání v Kostelci (30).

Rozhodčí napomínali 24 hráčů, nejvíce jich posbírali Erpužičtí (5). Kladem kola je, že ani jeden hráč neviděl červenou kartu.

Fakta k utkáním a sestavy všech týmů najdete ve čtvrtečním vydání Tachovského deníku.