Turnaje se zúčastnilo osm družstev rozhodčích z celé republiky a již zmíněného Slovenska, nechyběli ani čeští ligoví a mezinárodní sudí. Nejprve se bojovalo v základních skupinách a poté se podle umístění hrálo vyřazovacím způsobem až do bojů o konečné pořadí.

Slovenští rozhodčí, vedení někdejším mezinárodním arbitrem Romanem Slyškem, se poprvé v osmnáctileté historii turnaje dostali do bojů o medaile. Ve finále se potkali s vítězem minulého ročníku, výběrem Karlovarského kraje.
Fotbalová klání rozhodčích v tachovské sportovní hale trvala až do podvečerních hodin, následovalo vyhlášení výsledků s tradičním poděkováním účastníků hlavnímu organizátorovi turnaje, Aurelu Ardeleanu. "Jsem vždycky dojatý. Před pár lety jsem uvažoval o tom, že už s pořádáním turnaje skončím. Tehdy mě účastníci přemlouvali, abych to nevzdával a pokračoval. A já jsem rád, že mě přemluvili," řekl organizátor po skončení turnaje, kterého se jako čestní hosté zúčastnili i představitelé města. Ti přislíbili pro příští ročník podporu radnice.

Výsledky semifinálových bojů: Slovensko - Řídící komise Čechy 5:2, Karlovarský kraj - Fortuna liga 4:2
O 3. místo: Fortuna liga - Řídící komise Čechy 5:2
Finále: Výběr Slovenska - Karlovarský kraj 7:2
Konečné pořadí: 1. Výběr Slovenska, 2. Karlovarský kraj, 3. Výběr Fortuna:liga, 4. Družstvo Řídící komise v Čechách, 5. Výběr Prahy, 6. Střední Čechy, 7. Plzeňský kraj, 8. Výběr Moravskoslezský kraj.

Nejlepším střelcem turnaje se stal Roman Špaček s 9 brankami (Karlovarský kraj), nejlepším hráčem byl vyhlášen Milan Matějček (Výběr Fortuna:liga) a cenu pro nejlepšího brankáře převzal Matěj Koreň (Výběr Slovenska).

Ilustrační foto.
Pokračovala plesová sezona