V 1. A třídě přivezl Chodský Újezd ze hřiště favorizovaného Stodu dva body. Velkou zásluhu na tom má brankář Slivoně, který vyrovnal v nastaveném čase a pak chytil tři penalty.

První poločas začal svižně z obou stran. Domácí byli aktivnější a brankář Slivoně měl dost práce. V 15. minutě likvidoval hlavičku Tlustého, která mířila do šibenice. Domácí i v dalším průběhu hrozili hlavně ze vzduchu. „Újezd" si první vážnou příležitost vypracoval až ve 43. minutě a byla to gólovka. P. Pikl šel sám na Janču, ale dlouho přemýšlel a gólman mu míč sebral.

Druhý poločas byl z pohledu prvního opatrnější. „Nám i domácím se nedařila finální přihrávka a tak šance nepřicházely. V 75. minutě jsme faulovali, domácí centrovali do šestnáctky. L. Pikl st. zaspal a nechal domácího hráče v poklidu uklidit míč do branky," popsal další průběh utkání trenér hostů Jiří Dufka.

Po vedoucí brance se domácí zatáhli a nepouštěli soupeře na dostřel. „V 83. minutě váhal s rozehrávkou L. Pikl st., přišel o míč, chybu napravil jen za cenu faulu a po zásluze se šel sprchovat," viděl další důležitý okamžik trenér.

V poslední minutě byl faulován P. Pikl. Všechno včetně gólmana Slivoně se přemístilo do šestnáctky Stodu. Centr J. Pikla našel právě Slivoně a ten hlavičkou vyrovnal. „A to nebyl konec jeho řádění. Ještě chytil všechny penalty, když tu rozhodující za nás proměnil náhradní gólman Jirka Čepelák," přiblížil hektický závěr se šťastným koncem pro hosty Dufka a dodal: „Věděl jsem, že soupeř hraje „vysoko" a když bychom vedli, můžeme dát i několik branek. Nešla nám ale finální přihrávka a na můj vkus měli tudíž málo příležitostí. Remíza je spravedlivá a druhý bod máme zásluhou výtečných brankářů Slivoněho a Čepeláka."

Sj. Stod – TJ Ch. Újezd 1: 1 (PK 0:3)
Poločas: 0:0. Branky: Fořt – Slivoně. Rozhodčí: Petrželka. ŽK: 3:2. ČK: 0:1. Diváci: 100.

Ch. Újezd: Slivoně – Beneš, Kurčík (85. Čepelák), Vejvoda, L. Pikl st., Trejbal (63. Opava), J. Pikl, Vyskočil, L. Pikl ml., Jílovec, P. Pikl.