Zimní příprava na jarní boje v republikových a krajských soutěží pomalu vrcholí a fotbalisté mají většinou za sebou nejhorší část, kdy nabírají fyzickou kondici. V nadcházejících týdnech je čeká herní příprava a kluby většinou využívají umělé trávy v Tachově.

Divizní mužstvo FK Tachov se v neděli od 10.15 hodin utká na domácí „umělce" s Bohemians 1905 U19.
O týden později se utkají Tachované od 13.00 doma s FK- Koloveč a v sobotu 23. února se v Karlových Varech střetnou s s místním třetiligovým týmem. Generálkou na vstup do jarní části divize bude zápas s tradičním soupeřem, J. Domažlice. Zápas se hraje 2. března od 14.00 v Tachově.

Rozvadovští fotbalisté 16. února hrají od 11.45 hodin s Přimdou, o týden později od 13.00 hodin poměří síly s Chodským Újezdem. Obě utkání se hrají na UT v Tachově. Poslední herní přípravu absolvuje účastník 1. A třídy 2. března ve 13 hodin v Mariánských Lázních, kde hraje s místní Viktorií.

Právě tam vstoupí 9. února do herní přípravy vedoucí tým 1. B třídy TJ Chodský Újezd. Týden na to jede do Zruče a 24. února  jej čeká v Tachově tým Rozvadova. Druhého března cestuje na hřiště Plzeň – Letná a krátkém soustředění v Broumově nastoupí v generálce na jaro proti rezervě FK Tachov.