Další kolo okresního přeboru II. třídy se odehrálo bez překvapení, jen se snad nečekala hladká výhra Hraničáře ve Kšicích.
K vidění bylo 38 branek. Za letního počasí přišlo do ochozů 450 diváků. Nejvíce v Chodové Plané (130) a nejméně v Tachově (45). Rozhodčí rozdali 24 žlutých karet, z toho v Kostelci devět a předčasně pod sprchy musel kostelecký Steiner. Byl to také jediný vyloučený hráč.


Halžská Čechie prohrávala v Tachově už ve 12. minutě 2:0 a její pokusy o zdramatizování výsledku domácí vždy rychle utnuli (5:2).


Rušné utkání s hrálo ve Kšicích. Domácí šli rychle do vedení, ale Hraničář vzápětí odpověděl. Před přestávkou sice inkasoval, ovšem po nástupu do druhé poločasu Částkovští vyrovnali a šli dokonce do vedení. Jejich výhru pečetil v závěru dvěma góly Boček (2:5).


Damnovští „nastoupili" na Planou a rychle vedli. Po hříchu však neproměnili další slibné příležitosti a i za stavu 3:0 se po přestávce strachovali o výsledek (3:2).


V šesté minutě Jamriška a v deváté borský Jutka, takový byl začátek zápasu v Kostelci. Domácí šli opět do vedení, ale druhý poločas patřil Boru. Ten během deseti minut otočil výsledek a radoval se ze tří bodů. V Kostelci se „žlutilo" a dokonce „červenalo" (2:3).


Průběh prvního poločasu v Sulislavi odpovídal střelecké impotenci obou mužstev. Mizérie Konstantinek pokračovala a domácí střelci ve druhém poločasu překonali sami sebe (4:1).
Slavoj jen splnil svou povinnost a nedal Lomu šanci. Hosté inkasovali už ve druhé minutě (7:1).


Vzájemný zápas Baníku a Černošína má vždy příchuť derby. Oba celky dokazují, že jim chybí střelci. Šťastná trefa Melicha v poslední minutě utkání rozhodla o překvapivé výhře hostů (0:1).

Fakta k utkání a sestavy všech mužstev najdete ve čtvrtečním vydání Tachovského deníku.