Před utkáním s Částkovem v minulém týdnu si při rozcvičce vyhodil rameno gólman Baníku Stříbro Čestmír Dostál a jak ukázala vyšetření, zranění je vážné. Vedoucí tým 1. A třídy tři neděle před jarní části soutěže ztratil oporu týmu. Do utkání s Tlučnou tak do branky „vleze" vele zkušený Kostelníček.

„Už absolvoval v týdnu dva tréninky a po menší odmlce se vrací do branky. Jsem rád, že se zapojil. Dostál má od lékařů naordinovaný měsíční klid a pak se rozhodne o jeho další léčbě. Prý je mimo hru půl roku. Pro nás je to komplikace, ale „Fary" (J. Kostelníček) by jej měl nahradit. Věříme, že nám pomůže dobře rozehranou soutěž přetavit v postup," komentoval změnu vedoucí mužstva Baníku Milan Tůma (na snímku).

Stříbrští fotbalisté si zatím vedou v přípravě velmi dobře a nebýt nepříjemné události minulý týden tak byla takřka ideální. „My se s tím musíme poprat. V neděli máme další herní prověrku. přijede Tlučná. Kluci trénují poctivě, až na to zranění jde všechno podle plánu," pochvaloval si pohodu vedoucí.

Nedělní soupeř se pohybuje na špici tabulky 1. B třídy a Baník tak čeká kvalitní soupeř.
Utkání má na umělé trávě výkop ve 14.00 hodin.