Hokejisté J. Bezdružice si v dalším kole Krajské soutěže Plzeňského kraje skupiny D „vyšlápli" na Město Zbiroh B a zaslouženě zvítězili 7:2.
Absence bezdružického kanonýra Böttchera nebyla tentokrát až tolik znát. „Sedm branek jsme vstřelili do soupeřovi sítě už hezky dávno.A to se tentokrát činili hlavně obránci, kteří dali čtyři branky," poznamenal k výhře spokojený vedoucí mužstva J. Bezdružice Petr Kalista.

První dějství bylo vzácně vyrovnané. Hra se přelévala od jedné branky ke druhé. Navrch ale měly přeci jen obrany. Skóre otevřel až těsně před závěrečnou sirénou Semerád, který doklepl puk do branky po střele kapitána Sekničky – 1:0.

Dobrý vstup měli bezdružičtí Kohouti i do druhé třetiny. Střelou od modré využil přesilovku Hlaváč – 2:0. Hosté přidali a jejich snaha o zkorigování výsledku byla evidentní. Domácí obrana měla plné ruce práce, ale za nimi stál výborný Reis, který ustál i tří minutovou přesilovku 5 na 3. Několik dalších závarů před Reisem však bylo varováním pro domácí. Tlaku pak přeci jen podlehli, když se hostům podařilo snížit těsně před koncem třetiny Sobotkou – 2:1.

Do poslední třetiny šla obě mužstva s odhodláním získat dva body. Nakonec se radovali domácí, když hosté úplně odešli. Rozhodla dvojnásobná přesilovka se kterou si Kohouti poradil podstatně lépe než hosté v první třetině. Domácím se opět vydařil vstup do třetiny. Po kombinaci Cvrček, Řezníček a Zwettler dával posledně jmenovaný do prázdně brány – 3:1. Hostům se pak podařilo snížit na 3:2 Voříškem. „Pak už přišel náš střelecký koncert, který začal Šmat dvěma góly. V závěru se prosadil i první útok. Nejprve Seknička propálil Ludvíka a po akci Lacmana upravil na konečných 7:2 Houdek," popsal gólovou smršť vedoucí.

„Soupeř předváděl kvalitní hru a ještě do závěrečné třetiny jsme nastupovali s obavami o výsledek. Ale gólová smršť nám přinesla pohodu a jednoznačné vítězství jsme si zasloužili. Musím pochválit všechny obránce, kteří mají na tomto výsledku velký podíl," dodal k utkání Kalista.

J. Bezdružice – Město Zbiroh B 7:2 (1:0, 1:1, 5:1).
Jiskra: Reis – Semerád, Šmat – Hlaváč, Vacata – Kašpar, Koutný, Petřina – Lacman, Seknička, Houdek – Zwettler, Cvrček, Řezníček.