Elitní skupina Krajské soutěže Plzeňského kraje v ledním hokeji pokračovala dalším kolem a jeho los proti sobě svedl mužstvo Buldoků Stříbro a S. Malá Víska. Stříbrští hokejisté zvítězili 7:5.

V malé hale ČEZ v Plzni se utkala družstva z Tachovska a Klatovska. Stříbrští Buldoci na „domácím" ledě přivítali Malou Vísku a začátek utkání ke nezastihl v optimální formě. „Brzký ranní úvod nám nevyhovoval, hráčům se evidentně do pohybu nechtělo a také to podle toho vypadalo na ledě. Během osmi minut jsme prohrávali 0:2 a průběh pro nás vypadal hrozivě," žehral na špatný vstup do utkání trenér Buldoků Pavel Bobr. Domácí naštěstí brzo snížili zásluhou Polívky.

Za nedlouho tentýž hráč vyrovnal. Až po této brance si Stříbrští uvědomili, že pokud chtějí uspět, musí bojovat. „Hostům se dlouho dařilo svým stylem hry nás ukolébat. Postupem času se ale klukům začala dařit kombinace a hosté, kteří přestali „stíhat", si pomáhali fauly," popsal důležitý moment v utkání kouč. Buldokům se podařilo využít početní převahu a šli konečně do vedení. Postupně jej zvyšovali, hostům se dařilo vždy jen snížit a nenechávali Buldoky až do závěrečného klaksonu v klidu.

„My po slabším začátku a „probuzení" začali hrát náš hokej a dokázali utkání dotáhnout do vítězného konce. Srdce hokejového diváka bušilo naplno při takovémhle vývoji zápasu. Soupeři se tento zápas moc nevyvedl, doplatil na svou nedisciplinovanost. Já jsem spokojený," dodal k utkání Bobr.

HC Buldoci Stříbro – S. Malá Víska 7:5
Třetiny: 2:2, 3:2, 2:1. Branky a asistence: Staněk 2+2, Polívka 2+0, Šůcha 1+2, Sládek 1+2, Seknička 1+0 – Kotěšovec 4+0, Uldrych 0+2, Král 1+0, Kosohorský 0+1, Papoušek 0+1, Adamec 0+1. Vyloučení: 8:11. Diváci: 30.
Buldoci: Packan – Houdek, Bárta, Staněk, Šůcha, Červenka, Bobr, Seknička, Sládek, Černoch, Polívka, Holák, Velich.