Hokejisté stříbrských Buldoků si pro první porážku v Krajské soutěži Plzeňského kraje skupiny B dojeli do Třemošné, kde byli soupeřem HC Omega Plzeň. Domácí zvítězili 3:1.

Trenér Buldoků Pavel Bobr neměl pro souboj dvou neporažených týmů k dispozoici kompletní kádr a jak se později ukázalo, Omega okleštěné sestavy hostů využila. Ovšem začátek utkání vyšel lépe Buldokům. Běžela patnáctá vteřina utkání a Šůcha poslal hosty do vedení – 0:1.  Obě mužstva měla v dalším průběhu první třetiny příležitosti ke skórování, ale stav se do přestávky nezměnil.

Nejtěsnější vedení drželi hosté ještě šest minut druhé třetiny, když domácí srovnali v probíhající 22. minutě Brötcherem  – 1:1. Stejný hráč v závěru třetiny dokonal obrat – 2:1.

V závěrečné části přišel pro hosty hned v druhé minutě další šok v podobě třetí branky v jejich síti. Na 3:1 upravil kapitám Omegy Boček. Další minuty se hrály ve znamení velké snahy Buldoků o vrácení se do utkání, ale branka domácích pro ně byla „začarovaná". Stříbrská obrana musela být stále na pozoru, protože na straně Omegy byla větší kvalita a ta neustále hrozila dalším gólem. Přes úsilí obou týmů se už stav nezměnil.

„My bohužel byli značně oslabení a na hokejovější domácí tentokrát nestačili. Úvod se nám sice vydařil, ale domácí využili několik nabídnutých přesilovek a hru vyrovnali. V závěrečné třetině ještě přidali odstupovou branku a zápas dovedli do vítězného konce," okomentoval utkání trenér hostů Pavel Bobr.

Omega trans – HC Buldoci  3:1
Třetiny: 1:1, 1:0, 1:0. Branky: Brötcher 2, Jeřábek – Šůcha. Rozhodčí: Jelínek –  Lang, Šjerach. Vyloučení:  3:6. Diváci: 8.
Buldoci: Packan – Holák, Dráždil, Seknička, Červenka, Šůcha, Sládek, Brunclík, Bárta, Černoch, Panuška.