Stříbrští Buldoci si v krajské soutěži skupiny B připsali na své konto dva body. Na ledě lídra průběžné tabulky, SKP Rokycany, zvítězili 5:3.

V Rokycanech začaly padat branky až ve druhé třetině. Do té doby kralovali na ledě oba gólmani, domácí Holý a stříbrský Packan.
Skóre utkání otevřel v běžící 21. minutě stříbrský Šůcha, ale domácí favorit po jedenácti vteřinách vyrovnal Krajčím a po dalších 19 vteřinách už vedl 2:1. Radoval se ale jen 40 vteřin, protože hosté zásluhou Maška vyrovnali. Bláznivých sedm minut zakončil Mašek a hosté vedli 3:2.

V poslední třetině se nejdříve prosadil Staněk a Buldoci měli dvoubrankový náskok. Neuběhla ale ani minuta a domácí byli opět na dostřel. Branku dal Kočí – 3:4. V hektickém závěru se na ledě hodně jiskřilo, Rokycany hrály power play, ale devět vteřin před koncem chybovaly a Šůcha „uklidil" puk do prázdné branky.

„Porazit tak kvalitní celek se nestává každý den. Nám se to podařilo," neskrýval radost trenér Buldoků Pavel Bobr, který ještě dodal: „Pro naše příznivce by to mohla být ta nejlepší pozvánka na sérii zápasů, které sehrajeme v příštích dnech na domácím ledě ve Stříbře. Hned na úvod přivítáme už dnes v pátek od 19.00 hodin hokejisty z Holýšova, jehož barvy hájí exligoví hráči Plzně v čele s Petrem Kořínkem a Markem Matějovským."

SKP Rokycany–Buldoci Stříbro 3:5
Třetiny: 0:0, 2:3, 1:2. Branky: 21. Krajčí (Beran), 23. Král (Koukolík, Jonáš), 39. Kočí (Krajčí) – 22. Šůcha (Staněk), 23. Mašek (Staněk), 28. Mašek (Šůcha, Staněk), 38. Staněk, 45. Šůcha. Rozhodčí: Tolar – Sluka, Malý. Vyloučení: 7:11. Využití: 2:2. Diváci: 17.

Buldoci: Packan – Houdek, Holák, Staněk, Šůcha, Mašek, Bobr, Körtvely, Sládek, Černoch, Polívka.