Buldoci se nedokázali prosadit proti tachovské rezervě a remizovali 6:6. Na stříbrském zimním stadionu se tak v krajském přeboru II. třídy v ledním hokeji zrodilo překvapení. Hrající trenér Buldoků Jan Šůcha k zápasu řekl: „Důležité bylo prověřit našeho druhého gólmana. Myslím, že to zvládl docela dobře, a když mu to tam šestkrát spadlo, nebyla to vždy jeho chyba. Dnes jsme ukázali, že si umíme vytvořit dobré příležitosti, ze kterých padají góly. Na druhou stranu děláme hrubé chyby v obraně. Nesmíme se pak divit, že soupeř jako dnes HC Tachov jich dokonale využije ve svůj prospěch.“

O poznání spokojenější byl trenér Tachovanů Robin Šín: „Do Stříbra naše mužstvo odjíždělo především s taktikou zajištěné obrany. V tomto nám dost pomáhaly menší rozměry stříbrského hřiště a fakt, že se s tímto stavem ještě domácí družstvo očividně samo nesrovnalo. Od začátku utkání jsme důrazně bránili, celkem hladce jsme přecházeli do útoku a vytvářeli si brankové příležitosti. Pro nás bylo velkou škodou obdržení šestého gólu dvacet sekund před koncem utkání. Jednalo se o naše klasické selhání před vlastní brankou. Mezi nejvýraznější postavy utkání se bez debat dostal svými třemi brankami a jednou asistencí šestnáctiletý Michal Lešňanský.“

Třetiny: 0:1, 4:3, 2:2. Branky: 21., 38. a 60. Šůcha, 22. Coufal, 27. Staněk, 34. Tinavský – 5., 36. a 38. M. Lešňanský ml., 23. Skácel, 24. M. Lešňanský st., 46. Kovář. Rozhodčí: Fillinger, Procházka. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. Diváci: 250.

BULDOCI: Holák – Tinavský, Bobr st., Staněk, Šůcha, Bobr ml., Bureš, Bárta, Coufal, Červenka, Sládek, Fojtík, Zítek, Brunclík, Hampl.

TACHOV B: Málek – Lešňanský ml., Černý, Santner, Kůstka, Jadlovský, O. Martinec, D. Martinec, Kovář, Klíma, Lešňanský st., Skácel, Báča, Šnajdr.