Krajský přebor II. třídy v ledním hokeji je v plném proudu a na tachovském zimním stadionu se hrálo utkání J. Bezdružice – Buldoci Stříbro. Domácí Jiskra prohrála 3:7.

„Naši hráči překvapili sami sebe, když první dvě třetiny sehráli s vysokým favoritem naprosto vyrovnanou partii. První třetinu jsme podali zatím nejlepší výkon, bohužel neproměněné šance nás později mrzely. Hosté byli jako opaření, když na začátku třetí třetiny byl stav 2:3 a my měli další šance na vyrovnání. Pak se ale projevila zkušenost a vyzrálost Staňka a Tinavského kteří dovedli svůj tým k vítězství,“ viděl utkání vedoucí družstva J. Bezdružice Petr Kalista a dodal: „Svým vystupováním, ale i výkonem nás zklamal náš někdejší odchovanec Honza Šůcha.“

Zápas za Buldoky zhodnotil jejich hrající trenér Jan Šůcha. „Věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání. Jiskra má výborného gólmana a kvalitní pětku. Nám se ještě nedařilo v koncovce a co bylo ještě horší, dělali jsme chyby v obranné činnosti. Nedokázali si přihrát a naše hra byla hodně kostrbatá. Bezdružičtí bojovali a proto se hrál vyrovnaný zápas. My se prosadili až v poslední části hry. S výsledkem jsem spokojený, splnili jsme úkol, ale s hrou určitě ne. Přísnější měřítko z naší strany snad snese jen poslední třetina.“

Třetiny: 0:0, 0:3, 3:4. Branky: 37. Jar. Velich, 42. Houdek, 49. M. Velich - 26. a 29. Staněk, 33. Hampl, 43. a 45. Šůcha, 50. Sládek, 52. Tinavský. Rozhodčí: Martinec – Mašát, Fillinger. Vyloučení: 7:5. Využití: 0:0. Diváci: 67.

JISKRA: Packan, Kocourek, Jan Velich, M. Velich, Jar. Velich, Seknička, Semerád, Houdek, Petřina, Kalista, Soběslavský, Šmikniar, Řezníček, Zahrádka.

BULDOCI: Kozelka, Holák, Tinavský, Bobr st., Staněk, Šůcha, Bobr ml., Bureš, Fojtík, Sládek, Hampl, Bárta, Coufal.