Hokejové derby v ledním hokeji Stříbro 06 – Buldoci Stříbro skončilo debaklem domácího týmu 2:13. S odstupem času se zeptal Tachovský deník trenérů na jejich hodnocení zápasu. Je samozřejmé, že o poznání spokojenější byl hrající kouč Buldoků Jan Šůcha.

„Myslím si, že jsme byli lepší ve všech herních činnostech. Kluky jsem nabádal před utkáním, abychom do něj vstoupili koncentrovaně a snažili se rozhodnout co nejdříve. To se nám bezezbytku podařilo a naše vysoká výhra je zasloužená,“ pravil k utkání Šůcha.

Jeho protějšek nedělal z debaklu tragédii a na hře svého týmu viděl i pozitiva. „My katastrofálně zaspali začátek a za stavu 0:5 už toho moc dělat nemůžete,“ viděl první příčinu porážky hrající trenér HC Stříbro 06 Michal Sasz, který za další důvod vysoké prohry označil špatný výkon gólmana. „V několika zápasech byl naší velkou oporou, ale derby mu vůbec nevyšlo. Myslím si, že ho nezvládl psychicky a pak dělal chyby, po kterých jsme zbytečně inkasovali. Zkrátka, zápas mu nevyšel, což se stává,“ nezatracoval gólmana trenér a dodal. „V utkání jsme předvedli herně některé dobré věci, od kterých se musíme odrazit a soustředit se na další mistrovské boje. I přes vysokou porážku se náš herní projev postupem času zlepšuje. věřím, že v tomto trendu budeme pokračovat a přivezeme nějaké body.“