Po neskutečném debaklu v zápase s Č. Příkosice (2:11) trenér J. Bezdružice Seknička proti dalšímu soupeři HC Handball 2003 pozměnil sestavu, do které se po krátké pauze vrátil Horna. Kohouti se sice rozjížděli pomalu, ale nakonec reparát zvládli a vyhráli 6:4.

Hrálo se v KOOP aréně Plzeň na ledě Handballu a Jiskra nezačala dobře. Domácí se  v páté minutě ujali vedení Procházkou 1:0. Postupem času se hosté dostávali do tempa v deváté minutě po akci zkušeného Sekničky zaskočil nejistého gólmana Picka z dálky Lacman – 1:1. „Kluci se přece jen dostávali do tempa a nově složené řady získaly na jistotě," poznamenal k neurovnané první části hry vedoucí Jiskry Petr Kalista.

Do druhé třetiny vstoupili opět lépe domácí, které dostal do vedení kapitán Půta a následně využil přesilovku Matouš – 3:1. Hostům nechyběla snaha o zkorigování výsledku, ale dlouho se nemohli prosadit. „Z dálky zkoušel Pickovu pozornost Kamínek, zastřeloval se i Řezníček. Prapor nakonec pozvedl kapitán Seknička, kterého vyzval ke skórování  Kalista 3:2.Vyrovnání zařídil hned na to Horna, když z dálky nachytal Picka na hruškách a srovnal na 3:3," popsal důležité chvíle Jiskry její vedoucí. Kohouti ale po vyrovnání ztratili koncentraci a Škarda z blízka opět poslal domácí do vedení – 4:3.

Do posledního dějství nastupovali Kohouti s odhodláním nepřipustit scénář z posledního utkání. Domácím začaly docházet  síly a  soupeř toho dokonale využil. Z dálky vyrovnal Kalista a tato branka posadila Jiskru do sedla. Nejistému Pickovi v brance Hanballu zle zatápěli a rozhodnutí přišlo minutu před koncem utkání. Nejprve kolotoč před domácí brankou zakončil Kamínek a v zápětí domácí dorazili Petřina s Lacmanem. Prvně jmenovaný zpoza branky předložil spoluhráči tutovku – 4:6. Domácí se ještě snažili o power play, ale to už jim Kohouti zkušeně nedopřáli.

„Měli  jsme z tohoto utkání obavy. Nevěděli jsme, co s námi předcházející  výsledek udělá. Kluci to však zvládli, když dokázali utkání otočit. Pomohl nám i slabší den Picka. Nás tentokrát  zdobila bojovnost a v závěru i více sil," dodal k utkání P. Kalista.

HC Handball 2003 – J. Bezdružice   4:6 (1:1, 3:2, 0:3).
Branky: 5. Procházka (Nichol), 11. Půta (Matas), 18. Matouš (Nichol), 27. Škarda (Nichol) – 9. Lacman (Horna, Seknička), 21. Seknička (Semerád), 26. Horna, 36. M. Kalista, 44. Kamínek (Seknička, Horna), 44. Lacman (Petřina). Rozhodčí: Lokajíček – Šimán, Mudra. Vyloučení: 4:2. Využití: 1:0. Diváci: 15.

Jiskra:  Reis – Horna, Semerád, Zwettler, Řezníček, Koutný, Seknička, Kamínek, Cvrček, Kalista, Lacman, Petřina.