V Krajském přeboru Plzeňského kraje skupiny A v ledním hokeji si mužstvo HC Buldoci Stříbro připsali další prohru. „Domácí" HC Radobyčice zvítězili na ledě ČEZ areny II 3:0.

Od úvodních minut tohoto utkání měli navrch gólmani. Pro útočníky obou týmů byli gólmani Hrabák a stříbrský Packan nepřekonatelnou překážkou. Domácí strážce svatyně udržel čisté konto i při dvou přesilovkách Buldoků. Nebylo tak divu, že třetina skončila bez branek.

V úvodu druhé zase měli početní výhodu domácí, ale také Packan puk za svá záda nepustil. Kapituloval až ve 22. minutě, kdy se po akci Kubiceho a Fryše skóroval Vokáč. Po dalších třiapadesáti vteřinách se trefil Kopřiva a to byla pro Buldoky velká sprcha, z které se už nevzpamatovali.
Stříbrským hráčům se nepovedl ani vstup do poslední třetiny. po necelých dvou minutách hry se prosadil opět Vokáč a vzal hostům naději o zdramatizování zápasu. Buldoci si vybrali slabší den a jejich střelci si pravděpodobně vybírali „řádnou" dovolenou. Domácí si slibný náskok pohlídali a připsali si tak na své konto důležité body. Buldoci podruhé za sebou na ledě soupeře nedokázali získat ani bod.

„Je s podivem, že dokážeme soupeře přehrát na domácím hřišti, kde je na vše hokejové málo času a málo prostoru. Potom na velkém hřišti bychom měli mít dostatek času a prostoru, ale bohužel všechno je jinak," dával najevo své zklamání s prohry trenér Buldoků Pavel Bobr. „Nedokážeme zužitkovat žádnou přesilovku a rovněž se nedokážeme prosadit v koncovce. Toto musíme do závěrečných bojů zlepšit," dodal k nepovedenému utkání Bobr.

HC Radobyčice – HC Buldoci 3:0
Třetiny: 0:0, 2:0, 1:0. Branky: 22. Vokáč (Kubica, Fryš), 22. Kopřiva (Hájek, Štefanik), 32. Vokáč. Vyloučení: 6:5. Využití: 1:0. Diváci: 10.

Buldoci: Packan – Houdek, Holák, Bárta, Šůcha, Staněk, Velich, Jonák, Sládek, Černoch, Polívka, Červenka.