Mladí hokejisté společného družstva HC Tachov a HC Mariánské Lázně absolvovali další kolo mistrovských soutěží a vedli si se střídavými úspěchy.

Starší žáci HC Tachov/ M. Lázně zajížděli k ligovému utkání na zimní stadion do Mostu, kde se utkali s místním HC Most. Hosté se drželi dvě třetiny, ale v poslední šanci na dobrý výsledek ztratili.

„Kluci odehráli s Mostem vyrovnaný zápas, ale o výhře ve prospěch soupeře rozhodla poslední třetina. Kluci se dopustili chyby při rozehrávce a Most se ujal vedení. Dvě minuty před koncem jsme hráli přesilovku a odvolali brankáře, ale stačila jedna chybička, soupeř nám vstřelil gól do prázdné branky a zpečetil naši prohru," komentovala utkání vedoucí družstva hostů Blanka Kovářová.

HC Most – HC Tachov/ Mariánské Lázně  6:4  (1:2, 2:1, 3:1).
Branky: Fišer 2, Klejna,  Křemen.
HC TC/M.L.: Šilhán, Ďugel,  Klejna, Rolínek, Fišer, Hornof, Křemen, Černý, Machač,  Balín, Gažík, Berčík.
Mladší žáci Tachova a Lázní hráli také v Mostu a vydřeli cenný bod.

„Hrálo se ve velmi svižném tempu. První třetinu byla vyrovnaná, ale v prostřední se nám nedařilo. Do přestávky jsme šli s dvougólovým mankem a pěti minutovým trestem do třetí třetiny. Kluci však zabojovali, drželi  se v oslabení a podařilo se jim vyrovnat na 3:3. V 54. minutě šli do vedení, ale bohužel 39 vteřin před koncem jsme inkasovali vyrovnávací branku," posteskla si vedoucí týmu Tachova a mariánských Lázní Miroslava Bultasová.

HC Most – HC Tachov/ M.  Lázně – HC Most    4:4 (1:1, 2:0, 1:3).
Střelci: Bockstefel  3, Bělohlávek.

HC TC /M.L.: Bockstefel  Bělohlávek, Fukal, Rössler, Homolka, Hengerič, Hrůša, Černý, Havrda Vrtil, Sekáč,  Hrůšová, Bartoš, Jungmann,  Kosina.
Další utkání sehráli mladší žáci společného týmu v Karlových Varech, kde s domácí Energii  prohráli 3:1. 

„Utkání se pro naše barvy vyvíjelo velice slibně. Hrál se  opravdu pěkný hokej. Měli jsme několik střeleckých šancí, ale nedařilo se je proměňovat. Soupeř se vzpamatoval ve třetí třetině, což pro nás znamenalo nakonec prohru," řekla k utkání předsedkyně HC Tachov Eva Hrůšová.

HC Energie K. Vary – HC Tachov/ Mariánské Lázně 3:1 (0:0, 1:1, 2:0).
Branka hostů: Homolka.
HC TC/ M.L.: Bockstefel,  Bělohlávek, Fukal, Rössler,  Homolka, Hengerič, Hrůša,  V. Černý, Havrda, B. Hrůšová, Bartoš, Jungmann, Kosina.
Na zimním stadionu v Sokolově se představili výběry čtvrtých a třetích tříd HC Tachov / Mariánské Lázně proti domácímu HC Sokolov a odvezli si odsud tři body.

4. třída: HC Sokolov – HC Tachov/ Mariánské Lázně 4:4 (1:1, 2:2, 1:1).
Branky: Hrůšová 3, V. Černý.
„Hrál se výborný hokej. Zápas byl celou dobu vyrovnaný a skončil spravedlivou remízou," řekl stručně k utkání vedoucí společného týmu Tomáš Marek.

3. třída: HC Sokolov – HC Tachov/ Mariánské Lázně 11:7 (2:4, 3:1, 2:6).
Branky: Maštalířský 5, Kutlák 3, Široký 2, Raba.
HC TC/ M.L.: O. Martinec – Maštalířský, Sklenička, Raba,  Kutlák, Vlažný, Široký.
„Naši třeťáci již od počátku udávali rytmus. Zápas se tedy odvíjel dle našich představ, a proto také výsledek 11:7. S našimi třeťáky jsme velice spokojeni," chválila mladé hokejisty Hrůšová.