Ve druhém kole krajské soutěže Plzeňského kraje skupiny C v ledním hokeji hostila stříbrská „nulašestka" mužstvo Spartaku Škoda Sedlec a prohrála 2:7.

Z obou stran opatrný začátek, tak by se daly charakterizovat úvodní minuty zápasu. Skóre otevřeli hosté v desáté minutě zásluhou Kouckého. Byla to jediná branka první části.

Spartak vstoupil lépe i do druhé třetiny a vedl už 3:0. Až za tohoto stavu se prosadili domácí. Zásluhou Velicha a kapitána Sasze se dostali znovu do zápasu.  Dvě minuty po snížení na rozdíl jedné branky přišel ale ze strany hostů kontr a od této chvíle už měl Sedlec hlavně gólově navrch.

Svou převahu zúročili hosté v závěrečné třetině. Spartak byl v koncovce důraznější a „nulašestka" už nedokázala na branky Spartaku odpovědět. Skóre utkání dvěma góly uzavřel Procházka a zrodil se tak výsledek, který domácí moc nepotěšil.  

HC Stříbro 06 –  Spartak Škoda  Sedlec 2:7
Třetiny: 0:1, 2:3, 0:3. Branky: 26. Velich (Polák), 27. Polák – 10. Koucký (Poustka), 21. Holeček (Pech), 24. Procházka (Holeček, Pech), 29. Záhorec (Poustka, Holeček), 38. Kovář, 40. Procházka (Pech), 41. Procházka (Holeček). Rozhodčí: Valeš – Kasl, Jarešová. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:2. Diváci: 15.

Stříbro 06: Šaman – Macák, Křelovec, Rataj, F. Turek, J. Velich, Rajchl, J. Turek, Průša, Sasz, M. Velich,  Polák, Jahoda. Trenér V. Kanta.
Sedlec: Kůs – Pech, Koucký, Kožíšek, Benýr, Kluzák, Kovář, Poustka, Forejt, Mana, Holeček, Procházka, Švestka, Julínek, Záhorec. Trenér Kožíšek.

Zdeňka Kantová