Po remíze 6:6 skončila odveta semifinále play off Krajské soutěže skupiny C v ledním hokeji mezi HC Stříbro 06 a HC Klaustimber výhrou domácího celku 6:4, který si tak zajistil postup do foinále.

První třetina vyzněla jasně pro hosty, kteří se opírali o vynikající výkon gólmana Čížka. Už ve druhé minutě se trefil Janda a ve třinácté Makovec – 0:2. Stříbrští na obranu soupeře a čarujícího brankáře nenašli recept.
V druhé třetině Klaustimber zvýšil po čtyřech minutách na 0:3 a nulašestce se sen o postupu do finále rozplýval. Domácím pomohly dva slepené góly M. Velicha a  Sasze a rázem byli opět ve hře. Na ledě se přitvrdilo a trestná lavici začala mít své využití. Ani jedno z družstev ale početní převahy nevyužilo a to hosté hráli dlouhou sedmiminutovou přesilovku. Úspěšné nebylo v závěru třetiny ani Stříbro a hosté tak měli k finále blíže – 2:3.

Do třetího dějství vstoupila nulašestka opět v oslabení. Mezitím už Průša dostatečně zpytoval své svědomí, naskočil z trestné lavice na led a svůj  „výpadek" hned odčinil. Macákovu přihrávku proměnil ve vyrovnávací branku – 3:3.
„Překvapivý gól zřejmě rozhodil soupeře natolik, že zcela vypadl z tempa a my toho dokázali využít. Ve 40. minutě jsme šli poprvé do vedení zásluhou Martina Velicha," popsal klíčový moment zápasu stříbrský trenér Václav Kanta. V dalších minutách bylo rušno před oběma brankáři, ale ti byli skvělí. Hosté se snažili o vyrovnání, stále méně mysleli na zadní vrátka a minutu před koncem utkání přidal pojistku a postupový gól kapitán domácích Sas – 5:3.

„Radost z gólu a výsledku  byla tak veliká, že ji sudí nakonec ještě ocenil vyloučením hráčské lavičky za zdržování, na výsledku zápasu se však už  nic nezměnilo," poznamenal stříbrský kouč. „Velmi korektně odehrané semifinálové utkání, ve kterém byli vyloučeni ze hry pouze tři hráči, určilo konečné pořadí na třetím a čtvrtém místě soutěže ve skupině C. Lídr tabulky HC Losiná obsadil třetí příčku, a HC Klaustimber čtvrtou. Finále tak dle klíče play-off nakonec překvapivě sehrají týmy, které se umístily na pátém a šestém místě v základní části soutěže, my a TJ Baník Líně," dodal k situaci ve skupině C Kanta, jenž neskrýval radost z postupu.

HC Stříbro 06 – HC Klaustimber 5:3 (0:2, 2:1, 3:0).
Branky: 22. M. Velich, 23. Sasz, 36. Průša (Macák), 40. M. Velich, 44. Sasz – 2. Janda (Makovec), 13. Makovec (Janda, Minařík),19.Makovec (Leško). Rozhodčí: Martinec – Kubík, Hliboký. Vyloučení: 3:2. Diváci: 20.

Stříbro 06: Kolena, Šaman – Macák, Křelovec, F. Turek, J. Velich, Rajchl, Průša, Sasz, M. Velich, Matys, Polák, Jahoda.

Zdeňka Kantová