Na zimním stadionu v Tachově pořádal domácí klub Chodovar Cup, turnaj žáků druhých a třetích tříd. V nižší kategorii vyhrálo domácí družstvo, mezi třeťáky kraloval tým HC Sušice.
Na ledě se postupně představilo v obou kategoriích sedm družstev. O prvenství bojovaly HC Hvězda Praha, HC Mariánské Lázně, HC Plzeň, HC Sušice, HC Strakonice, HC Vimperk a domácí tým.

Po bojích v základní skupině pak celky hrály podle umístění o konečné pořadí. Dvoudenní klání se pořadatelům vydařilo po organizační i sportovní stránce.
„Naši druháčci si vedli už ve skupině velmi dobře. Všechny zápasy vyhráli a již od počátku bylo jasné, že se umístí na předních místech. Třeťáci si první den nevedli nejlépe, ale jejich výkony byly srovnatelné s ostatními týmy. Ve třetích třídách se tedy o týmech, které posléze bojovaly o umístění rozhodlo až druhý den. To se už i naši třeťáci vzpamatovali a začali hrát pěkný hokej, a výsledkem bylo hezké třetí místo,“ komentovala výkony a umístění družstev HC Tachov předsedkyně klubu Eva Hrůšová.

Tachované sbírali i individuální ocenění. Mezi „druháky“ byl nejlepším gólmanem Martin Maštalířský, a nejlepším střelcem se stal Matěj Maštalířský.
Poháry a ceny nejlepším předávali místostarosta Tachova a náměstek hejtmana Plzeńského kraje Jiří Struček a předsedkyně HC Tachov Eva Hrůšová, která všem účastníkům poděkovala za předvedené výkony. Díky se také dostalo všem, kteří se podíleli na organizaci turnaje.

Pořadí – 2. třída: 1. HC Tachov, 2. HC Plzeň 1929, 3. HC Strakonice. 3. třída: 1.HC Sušice, 2. HC Strakonice, 3. HC Tachov.