Právě skončený hokejový rok 2012 uzavřelo mužstvo HC Buldoci Stříbro remízou na domácím ledě. V Krajské soutěži Plzeňského kraje skupiny B hrálo s HC Kdyně 6:6.
V dramatickém utkání hraném na zimním stadionu ve Stříbře se mužstva „přetahovala" o vedení. Blíže k výhře měli hosté z Kdyně. Během dvaadvaceti vteřin ale ztratili dvoubrankové vedení, když Buldoci srovnali šestatřicet vteřin před koncem utkání.
Do zápasu vstoupili lépe Buldoci a už ve 36. vteřině otevřel skóre utkání Brunclík – 1:0. Na další branku čekala necelá stovka příznivců do šesté minuty, kdy nejdříve hosté srovnali Sekerákem a minutu nato šli do vedení zásluhou Horejše – 1:2. Buldoci ale po 45 vteřinách kontrovali Panuškou a gólový účet první třetiny zakončil Holák – 3:2.
Ve 21. minutě zvýšili domácí Staňkem na 4:2, ovšem soupeř se nevzdáva. V další minutě se dostal opět na dostřel a ve 26. minutě bylo opět srovnáno –  4:4. Za nerozhodného stavu šla obě mužstva do závěrečné třetiny a ta byla pro mnohé příznivce infarktová. Změnu stavu přinesla až 35. minuta a ke smutku domácích fanoušků skorovali Kdyňští Horejšem – 4:5. Buldoci se snažili o vyrovnání, soupeře „odstřelovali", ovšem jejich koncovka pozbývala přesnosti. Místo vyrovnání přišel pro domácí šok. Horejš ve 42. minutě zvýšil na 4:6  a zdálo se být rozhodnuto. V nervozním závěru museli rozhodčí poslat některé hráče „vychladnout" na trestnou lavici a Buldoci dokázali početní převahy využít jak nejlépe mohli. Časomíra ukrojila dvě vteřiny z poslední minuty utkání a Bobr mladší vzkřísil naděje Buldoků – 4:5. O 22 vteřin později se trefil Staněk a domácí tak téměř ztracené utkání alespoň „zremizovali".
Buldoci Stříbro – HC Kdyně 6:6 (3:2, 1:2, 2:2).
Branky: 1. Brunclík (Staněk), 7. Panuška, 9. Holák (Dráždil), 21. Staněk (Šůcha), 45. Bobr ml. (Šůcha), 45. Staněk (Šůcha) – 6. Sekerák (Becker), 7. Horejš (Bacík), 22. Polívka (Jarkovský), 26. Becker, 36. Horejš (Polívka), 42. Horejš (Machura). Rozhodčí: Lokajíček – Buberlová, Janeček. Vyloučení: 4:5. Využití: 3:0. Oslabení: 0:1. Diváci: 85.
Buldoci: Packan – Fojtík, Houdek, Bobr ml., Staněk, Šůcha, Brunclík, Dráždil, Bárta, Černoch, Sládek, Holák, Panuška, Červenka, Polívka. Trenér Bobr starší.