Hokejisté HC Tachov hostili v přátelském utkání Rozvoj Trstěnice. Hosté zaskočili tachovské borce ve druhé třetině, kterou vyhráli 4:0 a nakonec zvítězili 8:3.
Tachované začali dobře a brzy šli do vedení z hole Šmejkala. Za tři minuty ale hosté srovnali Bubenščikovem a do přestávky dal Sádla druhou branku. Další šance zůstaly na obou stranách nevyužité.

Prostřední třetina se stala propadákem domácích hokejistů. Sice se snažili, ale branky dávali pouze Trstěničtí. Sádlo a Macháček se trefili v průběhu jedné minuty. Pak přidal svoji druhou Bubenščikov a pár vteřin před sirénou při hře čtyři na čtyři uzavřel účet třetiny Večeřa.
V posledním dějství se začalo častěji vylučovat, ale branky dlouho nepadaly. Když nedal Beleš, hosté opět pohotově udeřili. Pavlas a Sádlo využili početní výhody a odskočili domácím na 1:8. Tachov stačil brankami Šmejkala a Klímy jen zkorigovat.

HC Tachov – R. Trstěnice 3:8
Třetiny: 1:2, 0:4, 2:2. Branky: Šmejkal 2, Klíma – Sádlo 3, Bubenščikov 3, Macháček, Večeřa. Rozhodčí: Matys – Jadlovský, Daněk. Vyloučení: 8:4. Využití: 0:2. Diváci: 30.

Tachov: Hliboký (Procházka) – Černý, Klíma, Mucha, Bolonin, Lešňanský, Švagr, Báča, Martinec, Beleš, Šmejkal, Schicker. Trenér R. Brzobohatý.
Trstěnice: Réda – Brytkov, Bubenščikov, M. Dibala, Z. Dibala, Večeřa, Macháček, Pavlas, Pech, Sádlo, Sýkora, Vopava. Trenér V. Šnajdr.

Stanislav Sýkora