Začala druhá polovina Mistrovství České republiky starších žáků v hokejbalu a stříbrští Buldoci si přivezli z jižních Čech plný počet bodů. Blatnou porazili 4:2 a České Budějovice 2:1.

Buldoci absolvovali dva zápasy v jednom dni. Nejdříve v půl dvanácté nastoupili proti blatenským datlům a v půl čtvrté proti českobudějovickým Pedagogům.

TJ Blatná Datels – HC Buldoci Stříbro 2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Domácí byli v úvodu utkání hodně nepříjemní Stříbrští měli problém se usadit v útočném pásmu. „Sice jsme se ujali vedení, ale domácí ještě v první třetině vyrovnali," popsal úvod zápasu trenér Buldoků Václav Šůcha.
Ve druhé třetině se domácí dostali krátce i do vedení, ale Buldoci dvě vteřiny před koncem prostřední třetiny, srovnali. Třetí třetinu už na hřišti dominoval západočeský celek, který nakonec vyhrál 4:2.

SK Pedagog Č. Budějovice – HC Buldoci Stříbro 1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Zápas se pro Buldoky zprvu vyvíjel docela dobře, většinu času dokázali mít míček pod kontrolou a v 11. minutě se dostali dovedení, které na začátku druhé třetiny navýšili na 2:0. Obě branky padly ve vlastním oslabení. „Bohužel, tresty na naší straně začaly rychle přibývat a postupně byli vyloučení všichni klíčoví hráči," stěžoval si na nedisciplinovanost hráčů a přísný metr rozhodčích stříbrský kouč. Hosty to stálo hodně sil. Domácí dokázali v závěrečné třetině vsítit kontaktní branku. Vzápětí byli Buldoci posláni do třech. Přesilovce se ubránili s velkým vypětím a slavili výhru.

„V Blatné byla zprvu vidět počáteční nervozita. Postupně jsme se ale oklepali a začali získávat více ze zápasu. Nastříleli jsme hodně tyček. V Budějovicích bylo vidět, že jsme rozehraní, ale zbytečně jsme se nechali vylučovat a to nám bralo síly. Nakonec jsme byli rádi, že jsme hubené vítězství ubránili. Chybí nám větší sehranost a také u některých hráčů větší disciplína. Jeli jsme na jih urvat šest bodů a to se povedlo. Takže jsme udělali další krůček k postupu," dodal V. Šůcha

Buldoci: Sládek, R. Bubeníček – D. Šůcha, Hrad, Šilhán, Kopet – Kalčík, Berčík, Mužík, L. Bubeníček, Kratochvílová, Tintěra, Krejčí, Marek.