Úvodního slova se ujal vedoucí fotokroužku Vladimír Solový. "Výstava tentokrát nenese žádný konkrétní název, jako tomu bývalo v letech předchozích. Dohodli jsme se, že tentokráte každý vystaví fotografie dle svého uvážení. Ty, které se mu nejvíce v uplynulém roce povedly anebo ke kterým má osobní vztah," vysvětlil základní myšlenku a princip letošní výstavy.

Vernisáž zpestřilo hudební vystoupení žáků Základní umělecké školy Stříbro pod vedením učitele Miloše Matějky.

Kromě vystavených fotografií mohli navíc návštěvníci při malé projekci shlédnout 15 let činnosti fotoklubu, kterou sám vedoucí připravil z asi dvou set snímků. Součástí projekce tak byla vzpomínka i na zemřelé skvělé fotografy, otce a syna Jiránkových.

Jak už to u setkání fotografů bývá, většina vystavujících si donesla svoje fotoaparáty a tak vznikla další spousta vzpomínkových fotek, kromě toho si přítomní vyměňovali zkušenosti a samozřejmostí bylo přání dobrého světla všem.

Monika Šavlová

Nejmenší hokejisté HC Tachov předvedli v souboji červených proti bílým, že zásluhou dobré práce tachovského klubu s dětmi a mládeží rostou na ledě nové talentované naděje tohoto sportu.
Tachovský zimní stadion oslavil patnáct let provozu