„Narodil se za bouřky a Bouřňák bylo první jméno, které mě po přečtení článku napadlo," vysvětlila kmotra. Koně se jí líbí od malička, doma však žádné neměla. V oblibě je má i její osmnáctiletá vnučka Adéla Hofbauerová, která se křtin také zúčastnila. „Zakládám svoji menší stáj pro přátele, pro rodinu a pro lidi, kteří mají koně, ale nemají je kde ustájit," uvedla. „Zatím máme čtyři koně, ale do naší stáje se jich vejde třikrát tolik," dodala.

Když byla Adéla Hofbauerová malá, seděla podruhé na koni právě u Niebauerů. „To byl velký zážitek, dodnes si to pamatuji. Nejhezčí je skutečně výhled z koňského sedla a já jsem ráda, že jsem se sem vrátila," vyznala se.

O tři neděle později se u Niebauerů ve stáji opět hřebilo. Tentokrát ale rodila kobylka Nela. „Křtiny jsou v podstatě dvojité," sdělil Deníku Karel Niebauer mladší. „Jméno druhého hřebečka je Chicco pro jeho španělský původ," podotkl zkušený chovatel.

Redakce Tachovského deníku ve spolupráci s Helenou Fraitovou, její rodinou a rodinou Karla Niebauera mladšího na závěr připila oběma hřebečkům na dlouhý život a zdraví.