Nechyběla ani dámská volenka a losování vstupenek o hodnotné ceny, výherci se pak radovali z kola, mobilu, fotoaparátu a dalších hodnotných cen. A protože se půlnoc překlopila na den sv. Valentýna, padaly i polibky a posílaná přáníčka přes vyžádané písničky na přání. „My už spolu letos oslavíme dvacet let. Líbáme se i na Valentýna i na Máje," říká Ivana Glazarová a manžel Jarda jen se smíchem dodal: „Aby mě nelíbala jen o výplatě, ne?"

Na ples přišli i Jana a Michal Valovských. „My chodíme tančit pravidelně, hlavně, když je tu dobrá kapela. Navíc přijela i moje sestra, tak si to užíváme. Potřebovala bych vyhrát nějakou cenu, nejlépe kolo, dala bych ho Týnce k narozeninám. Co se mi hodně líbilo, bylo to taneční vystoupení, jak těch děvčat, tak celé té taneční skupiny, to byla nádhera," řekla Valovská z Černošína, která se nakonec radovala z fotoaparátu.

Velkou radost měl také výherce Robert Panuška. „Povedlo se mi vyhrát tablet, to bude mít rodina radost. Hodí se nám, bude dobrý na internet i fotografie. Jinak ples se podařil, jsme tu celá parta, co se takhle scházíme už dvacet let. Jinak ty irské tance, to bylo parádní," usmíval se Panuška.

Martina Sihelská