Na místě nebyli jen teenageři, ale i další generace. Pro některé to byl úplně první koncert v životě, jako pro jedenáctiletého Michaela Zdvořana ze Stříbra. „Moc jsem si přál, abych mohl na Sebastiana jít, jeho písničky jsou moje oblíbené, často si je doma pouštím. Je to můj první koncert, vzala mě sem maminka a jsem moc šťastný,“ uvedl mladý návštěvník akce.

Ve Stříbře vystoupil oblíbený zpěvák Sebastian.Zdroj: Deník / Sihelská Martina

Střední generaci zastoupily například maminky Naděžda Klenovská z Mileva a Jana Myšková z Krásného Údolí. „Sebastian je pro nás sice jiná generace, ale krásně zpívá a je to milý kluk. Rozhodně je tento večer pro nás krásné odreagování od všedních starostí. Prostě taková prima sobota,“ uvedly obě posluchačky.

Ve Stříbře vystoupil oblíbený zpěvák Sebastian.Zdroj: Deník / Sihelská Martina

Samotný zpěvák Sebastian hodnotil koncert velmi kladně. „Ve Stříbře bylo příjemně, fanoušci zpívali s námi, což máme rádi, byli velmi energičtí. Tento region ještě moc neznáme, hráli jsme jen v Plzni, ale co vím, tak nedaleko odtud pochází náš kytarista Kuba, on je z Plané u Mariánských Lázní. Jinak celkově všem fanouškům a čtenářům přeji, ať jsou šťastní, zdraví a dále poslouchají muziku,“ vzkazuje zpěvák Sebastian, který prý teď tři týdny bojoval s angínou.

Martina Sihelská

V Kladrubech se uskutečnila vernisáž výstav starých pohlednic a modelů aut
FOTOGALERIE: Muzeum v Kladrubech za sebou má další vernisáž